TUOTANTOTIIMI

TuotekehitysPajan opiskelijatuotantotiimi on vahvasti mukana koko vuoden toiminnassa aina opiskelijoiden ohjauksesta tulevien tilaisuuksien järjestämiseen. Projektiin sitoutuneet tiimiläiset avustavat ja vastaavat mielellään kaikenlaisiin kysymyksiin.

Nina Linja | International Business-opiskelija

Tuotantotiimin vetäjä

Nina.Linja@student.samk.fi

Olen kolmannen vuoden International Business-opiskelija Rauman kampukselta. Kotikaupunkini on kuitenkin Pori.

Tapahtumien järjestäminen on aina ollut minulle mieleskästä puuhaa ja tällä kertaa pääsin Tuotekehityspajan tuotantotiimin vetäjäksi. Kiinnostuin pestistä heti. Haluan jatkuvasti uusia haasteita sekä oppia uutta.

Olen ollut järjestämässä mm. Kunnon Messut 2017 tapahtumaa sekä paikallisyhdistyksen opiskelijatapahtumia. Kuulun Rauman Liiketalousopiskelijain Kilta ry:hyn ja toimin siellä rahastonhoitajana.

Asenteenani on että hommat on hoidettava, mutta ilon kautta.

Vastaan ja autan mielelläni TuotekehitysPajaan liittyvissä ongelmissa!

Pinja Rönkkö | Liiketalouden monimuoto-opiskelija

Projektivastaava
pinja.ronkko@student.samk.fi

”TuotekehitysPaja 2015-2016 oli minulle innostava seikkailu, johon heittäydyin mukaan Kokemäen-tiimin projektipäällikkönä.

Kannustan kaikkia opiskelijoita ikään tai linjaan katsomatta hakemaan rohkeasti mukaan. Jätä ennakkoluulot romukoppaan! TuotekehitysPaja antaa luovan kanavan toimia yhteistyössä oman alueen yritysten kanssa. Työ tekijäänsä opettaa, sanotaan sananlaskussakin.

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää TuotekehitysPajan tai sen projektien tiimoilta.
Yhdessä oivaltaen!”

Jarno Rostedt | Tietojenkäsittelyn opiskelija

Sisällön tuotanto ja toteutus
jarno.a.rostedt@student.samk.fi

"Oman harrastuneisuuteni ja työelämästä hankitun kokemuksen myötä uskon, että tuon vahvan osaamisen tiimiin. TuotekehitysPajan tuotantotiimiin kuuluminen on myös hyvä ja hieno lisä joka tuo varmasti uusia kokemuksia ja työelämätaitoja opintojen rinnalle.

Voit ottaa minuun yhteyttä kaikenlaisten TuotekehitysPajaan liittyvien asioiden tiimoilta."