Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Back in business

SAMK:in projekti on kokenut todellista hiljaiseloa lähes koko projektin ajan täällä blogin puolella. Asia tulee nyt muuttumaan, kun minä Tia Mäkinen, projektipäällikkö, otan hommat haltuun. Päivitän loppua kohden useampaan otteeseen projektin viimeisistä hetkistä.

Aloitustilanteessa meitä oli viisi, ja nyt meitä on jäljellä kolme. Minun lisäksi projektiin kuuluu Pietari ja Jussi. He opiskelevat konetekniikkaa ja tietotekniikkaa. Itse opiskelen sähkö- ja automaatiotekniikkaa. Meillä on monipuolinen tekniikan porukka ensimmäisen vuoden opiskelijoita.

Meidän tehtävänanto oli tosiaan aika pitkälti tämä: ”Teillä on suihkumoottori.” Meillähän ei millään olisi riittänyt aika tai resurssit rakentaa muutamassa kuukaudessa suihkumoottorista mitään konkreettista toimivaa vehjettä. Näin ollen suunnittelemme projektin syksylle, jolloin suihkumoottorista rakennetaan lukuvuoden aikana toimiva automobiili. Tästä kuvataan dokumentti, jota tulee hoitamaan mediatiimi.

Meidän piti keksiä tiimillemme nimi, ja aika yksimielisesti siitä tuli Rakettiryhmä. Itselleni tulee lapsuudesta mieleen Pokemonin rakettiryhmä, joten jaan tämän visuaalisen muiston kanssanne.

 

Rakettiryhmäkuvan lähde: https://www.google.fi/search?q=rakettiryhm%C3%A4&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiogdLW6-vLAhWFEywKHdqyCpcQ_AUIBygB&biw=1280&bih=647#imgrc=gEjj1OiwRp3MsM%3A

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x