Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Ensimmäinen kuukausi projektin parissa

Keeping up with the MLL team

Viikko numero neljä oli projektin osalta rauhallisempi kuin edeltäjänsä. Tällä viikolla tiimillä ei ollut treffattu face-to-face, vaan keskustelut ovat tapahtuneet etänä erinäisillä sähköisillä laitteilla. Tällä viikolla saimme myös ensimmäiset kotitehtävät, sillä kaikki saivat seuraavaa neuvottelua varten materiaalia, johon tulee ennakkoon tutustua. Kahdelle seuraavalle viikolle onkin niin sanotut live-tapaamiset sovittuna, joten rauhallisempi väliviikko tekee varmasti hyvää. Viikossa ehtii huomaamattaankin tehdä paljon tärkeää ajattelutyötä tulevia projektiviikkoja ajatellen, joten tulevan viikon alussa kaikilla on varmasti paljon hyviä ajatuksia esitettävänä muille tiimin jäsenille.

Projektia ei kuitenkaan missään nimessä olla unohdettu tälläkään viikolla. Projektipäälliköllä oli palaveri vastuuopettajien kanssa, jossa katsottiin alustavaa toimintasuunnitelmaa läpi ja mietittiin seuraavia steppejä. Toimintasuunnitelmaa tarkennettiin ja jäsenneltiin pienempiin kokonaisuuksiin. Vastuuopettajat antoivat hyödyllisiä vinkkejä ja työkaluja, jotka helpottavat projektin eri työpakettien kasaamista. Ensi viikon tapaamisessa onkin tarkoitus käydä toimintasuunnitelma läpi tiimin kanssa vielä kerran, ja tarkentaa sitä vinkkien ja tiimin mielipiteiden pohjalta. Eri työpaketit ja niiden vastuutiimiläiset on tarkoitus sopia mahdollisimman pian, jotta päästään työntekemisen makuun oikein kunnolla.

Sen verran voidaan jo tässä kohtaa paljastaa, että tarkoituksemme on tehdä Satakunnan alueen yrityksiin kohdistettu kampanjasuunnitelma MLL Satakunnan piirille. MLL:n projektin tavoitteenahan oli ”uudenlaisen/uudelle jäsenryhmälle suunnatun tuotekonseptin ja lanseeraussuunnitelman kehittäminen”. Meidän mielestämme MLL Satakunnan piirillä voisi olla enemmänkin erimuotoista yhteistyötä yritysten kanssa, joten tästä syystä otimme yritykset kohderyhmäksemme. Lopputuotteen lisäksi olemme lupautuneet tekemään pari pienempää kokonaisuutta toimeksiantajalle, mutta näistä lisää myöhemmin.

Pahoittelut kuvien puuttumisesta, ensi päivitykseen lupaamme hurjan määrän pikseleitä. Näillä puheilla pistetään tammikuu pussiin ja suunnataan kohti työntäyteistä helmikuuta!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x