Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Ensimmäiset treffit vain tiimin kesken

Projektin suunnittelutyö jatkuu

Viikko kaksi lähti käyntiin sillä, että kokoonnuimme koko tiimin kanssa heti ensimmäisenä koulupäivänä Rauman kampuksen kirjastolla. Tavoitteena oli viimeistellä ensimmäinen vedos projektisuunnitelmasta ja tavata nyt koko porukalla ensimmäistä kertaa. Sovimme myös päivämäärän, jolloin lähdemme käymään MLL Satakunnan piirin toimistolle Poriin.

Kick off-päivässä pääsimme jo hyvin alkuun projektin suunnittelussa ja tämän viikon tapaamisessamme esittelimme suunnitelmamme muulle ryhmälle. Kaikki pitivät suunnitelmasta, mutta totesimme myös, että suunnitelma voi muuttua paljonkin, mikäli toimeksiantajan ajatukset ovat kovasti erilaiset. Teimme kuitenkin alustavan toimintasuunnitelman ja toivomme, että pääsemme sitä toteuttamaan. Puhuimme varmuuden vuoksi myös vaihtoehtoisesta suunnitelmasta, mikäli joudumme muuttamaan projektin suuntaa.

Toimintasuunnitelman viimeistelyn jälkeen oli aika kaivaa kalenterit esille ja sopia käynti toimeksiantajan luokse. MLL Satakunnan piirin toiminnanjohtaja ehdotti meille ensi viikoksi päiviä, jolloin voisimme tulla käymään ja löysimmekin ehdotetuista aikatauluista sellaisen, joka sopii meille kaikille. Näin ollen matkustamme Poriin jo ensi viikon tiistaina 19.1, jonka jälkeen pääsemme työstämään projektia oikein kunnolla.

Ensi viikolla saamme varmasti paljon vastauksia kysymyksiimme ja lisäksi kerromme yhdestä yllätysmomentista, joka ilmaantui tällä viikolla projektiimme liittyen. Stay tuned!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x