Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Esitteitä Kokemäestä! Saa ottaa!

Kuten viime päivityksessä vähän jo availinkin asiaa, niin saimme vierailumme päätteeksi esitteitä Kokemäestä. Tämä postaus tulee sisältämään kuvia niistä ja vähän kerrontaakin.

Artikkelikuvassa on Von der Villa Cuma zur Stadt Kokemäki, eli saksankielisen esitteen sisäaukeamasta otettu kuva. Vieressä kuva saksankielisen sekä venäjänkielisen esitteen etusivunäkymästä. Nämä esitteet kertovat lukijalleen Kokemäen sijainnin ja esittelevät tärkeimmät nähtävyydet. Sisäaukeamalla on myös reitti kohteiden kiertämiseen.

20160131_183732-1

Instasize_0131184736

Viereisessä kollaasissa vasen kuva ylhäältä ja alempi kuva ovat Kokemäen Vapaa-ajan kartasta. Suurempi kartta, joka kuvassakin näkyy, esittelee Kokemäenjoen varrelta vapaa-ajan viettoon sopivia paikkoja lintutorneista yleisiin uimarantoihin. Toiselta puolelta esitettä löytyy kaksi karttaa, toinen Sääksjärvestä, jolla kulkee Sääksjärvi-reitti ja toinen Kokemäen ympäristöstä, jonka ympärille on listattu mm. pyöräilyreittejä Kokemäellä, sekä nähtävyyksiä Kokemäellä.

Oikealla ylhäällä olevassa kuvassa on Matka Kokemäelle -esite, joka esittelee lyhyesti paikkoja Kokemäellä, Travel Guide to Kokemäenjokilaakso -esite, joka englanniksi esittelee koko Kokemäenjoen varrella olevia kohteita. Kuvassa on myös esitteet Pyhän Henrikin kappelista, Kokemäen perusturvapalveluista, sekä Kokemäen maatalousmuseosta.

Vasemmalla olevasta kuvasta löytyy jo esitelty Travel Guide to Kokemäenjokilaakso -esite, sekä Kokemäki-esite. Jälkimmäinen esittelee Kokemäen suurella mittakaavalla, hyvin kattavasti. Sieltä löytyy esittely Kokemäestä, sen hirstoriasta ja vähän tietoa siitä, mitä Kokemäeltä löytyy.

Näiden avulla saimme apua värien ja visuaalisen ilmeen suunnitteluun, sekä paljon tietoa Kokemäestä. Ulkonäön suunnittelua on jo aloitettu, sekä projektipäällikkömme Pinja on ollut ahkerasti yhteydessä, sekä kerennyt jo tapaamaan www-ryhmäämme!

 

20160131_183705-1

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x