Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Esittelyt

Tänään pääsette kurkkaamaan, ketkä ovat Narvi Oy tiimissä.

Aloitetaan projektipäälliköstämme Jeminasta. Jemina on 19-vuotias ja hän on kotoisin Turun suunnalta. Poriin hän muutti poikaystävänsä kanssa, kun opiskelupaikka varmistui. Opiskelujen ohella Jemina käy töissä. Vapaa-aika hänellä kuluu ystävien kanssa tai salilla.

Seuraavaksi vuorossa tiimimme toinen jäsen Saana. Saana on parikymppinen nuori nainen Mynämäeltä. Viime syksynä Saana muutti poriin kihlattunsa kanssa, koska molemmat opiskelevat SAMK:issa. Saanan vapaa-aika kuluu lenkkeillen tai ystävien kanssa. Saanalla on myös kaksi koiraa, jotka kuuluvat hänen arkeensa. Tiimissä.

Viimeisenä esittelen itseni. Olen siis Emilia. 19-vuotias ja kotoisin Kokemäeltä. Nykyään asun Harjavallassa poikaystäväni kanssa. Vapaa-ajalla myös minä olen ystävieni kanssa, käyn ryhmäliikuntatunneilla ja salilla. Tiimissä me hoidamme Saanan kanssa tätä blogia.

Miedän tiimi toimii hyvin, sillä ollaan tunnettu jo koulun alusta asti ja syksyn mittaan ystävystytty enemmän. Meillä yhteistyö sujuu! 🙂