Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Flunssa-aalto kiusaa…

…mutta muuten menee hyvin!

Aina sanotaan, että positiivisilla asioilla kannattaa aloittaa. Tässä päivityksessä tehdään nyt kuitenkin toisin päin, sillä viikon vastoinkäyminen on niin pieni suhteessa viikon saavutuksiin. Parempi mainita vastoinkäymiset ensin ja sen jälkeen fiilistellä loppupäivityksen verran positiivisia asioita.

Viime päivityksessä mainittiinkin jo videopalaverista, joka oli tarkoitus pitää alkuviikosta toimeksiantajan ja MLL:n keskusjärjestön kanssa. Tämä palaveri on tärkeä, koska saamme joitakin välttämättömiä tietoja liittyen projektimme lopputuotteeseen ja muutenkin arvokasta lisätietoa toimeksiantajayrityksestämme. Paljon odotettu palaveri jouduttiin kuitenkin valitettavasti perumaan sairaustapauksen vuoksi. Tiimimme ei lannistunut, vaikka palaveri jouduttiin perumaan. Kävi itseasiassa ihan päinvastoin!

Yhteistuumin sovimme, että tapaamme kuitenkin oman tiimimme kesken koulun jälkeen ja istumme alas niin pitkäksi aikaa, että saamme viime viikolla jääneen projektisuunnitelman loppuun. Koko seitsenhenkinen porukka oli läsnä tapaamisessa ja saimme todella paljon aikaan. Kertasimme aluksi sen, mihin viimeksi jäimme ja jatkoimme vauhdikkaasti siitä eteenpäin. Iltapäivän aikana heiteltiin ilmoille monia hyviä ehdotuksia ja muutimmekin alkuperäistä suunnitelmaa joiltakin osin. Päätimme muutenkin, että vaikka suunnitelma saatiin nyt valmiiksi, niin siinä pidetään myös joustovaraa siltä varalta, että vieläkin parempia ajatuksia tulee mieleen.

Nyt suunnitelmamme on siinä mallissa, että työnteko voi alkaa. Tästä innoittuneena teimme aikajanat projektin eri vaiheista ja ensimmäiset tarkemmat deadlinet on myös annettu. Sovimme, että tiiminjäsenet tekevät pienempiä tehtävänantoja pienissä ryhmissä. Tehtävät pyrittiin jakamaan niin, että jokaiselle tulisi joku tehtävä, josta on jo entuudestaan osaamista, mutta siitä on myös mahdollisuus oppia vielä lisää. Vahvuuksia hyödyntäen saamme projektin onnistumaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Kotitehtäviäkin saatiin, tällä kertaa liittyen satakuntalaisiin yrityksiin, joiden kanssa tahtoisi tehdä yhteistyötä. Suunnittelutyö vähenee nyt hetkeksi, kun siirrymme enemmän toimintapuoleen. Edelleen kuitenkin odottelemme uutta päivämäärä ehdotusta palaverille toimeksiantajan edustajien kanssa, mutta onneksi tekemistä on silti odotellessakin. Lopuksi vielä täytyy todeta, että projektitiimi oli todella hyvin mukana tämän viikon palaverissa ja jäsenet osallistuivat aktiivisesti keskusteluun ja muuhun pohdintaan. On aina ilo ja etu työskennellä ryhmässä, jossa on useita erilaisia ajatuksia ja mielipiteitä, niistä sitten valitaan parhaat, joiden mukaan edetään.

Hyvää ystävänpäivää kaikille!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x