Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Grand Finale

Hieman myöhässä, mutta mitä pienistä.. Elikkäs hieman informaatiopläjäystä Team Wanderin elosta ennen tuotekehityspaja-kurssin päätapahtumaa Grand Finalea. Kuten viime postauksessa mainitsimmekin, tiimimme oli jo jokunen viikko ennen Grand Finalea onnistunut kehittelemään ratkaisun toimeksiantoon ja jäljellä oli enää kurssilla pakollisia kirjallisia töitä ja Grand Finalen esiintymiseen ja ratkaisun esilletuontiin liittyviä työtehtäviä. Jotta tiimimme jäsenten maantieteelliset vaikutusalueiden ja yhteisen ajan löytämisen vaikeudet vältettiin, päätimme jakaa jäljellä olevaa työmaata tiimin jäsenten kesken. Jako onnistui ilman sen suurempia ongelmia demokratian voimin.

Projektiraportin työstäminen aloitettiin aikalailla välittömästi työnjaon jälkeen, jonka lisäksi myös Grand Finalen esiintymisestä vastaava osasto alkoi työstämään omaa työmaataan. Lukukauden lopun aiheuttamat tentti- ja raporttirysät aiheuttivat kuitenkin hieman harmaita hiuksia tiimiläisillemme, koska yksinkertaisesti töitä oli hyvin paljon tehtävänä tuotekehityspajan hommien lisäksi. Näin reilu viikko Gand Finalen jälkeen voin kuitenkin todeta, että hommat sujuivat lopulta hyvin ja maaliin päästiin, vaikka välillä tuntuikin ettei valoa enää näkynyt tunnelin päässä.

Grand Finalessa oli mielenkiintoista nähdä muiden tiimien tuloksia, mitä he olivat saaneet aikaan. Oman osuutemme saimme suoritettua Grand Finalessa hyvin ja nyt on projektista jäljellä enää palautteen antoa ja loppuraportin viimeistelyä. Seuraavassa ja viimeisessä postauksessa käydään pikakelauksella nopea kertaus lähes puoli vuotta kestäneestä projektistamme ja klousataan paketti kasaan. Kiitos kaikille Wanderin matkassa mukana olleille tukijoukoille ja faneille.

 

Team Wander