Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Grand Finale teatteritiimin silmin

Julisteemme

Päätöspäivä ja tuotoksen esittäminen Porissa saapui nopeammin kuin osasi kuvitellakaan. Meidän tiimi hyödynsi aikansa viime tinkaan saakka, sillä videoidemme editointi vei paljon aikaa ja nipin napin saimme materiaalit valmiiksi. Mutta loistavan lopputuloksen synnyttäminen vie aikaa! 😉

Powerpoint slideshow kasattiin päivää ennen erittäin luovin tunnelmin mutta luottavaisin mielin lähdimme kohti Grand Finalea. Totesimme myös, että onneksi olimme viimeinen tiimi esittämässä, sillä ilmapiiri oli jo rentoutunut ja saimme keskittyä muiden tiimien esityksiin. Kaikki tiimit olivat suoriutuneet erittäin hienosti ja saaneet hyviä lopputuloksia. Nämä kokemukset ovat loistavaa harjoitusta tulevaisuuden kannalta ja on hieno oppia aina jotain uutta! Makeita ratkaisuja eri tiimeiltä ja oli mahtavaa nähdä konkreettiset lopputulokset!

Alle viiden minuutin puheet piti sopivasti mielenkiinnon yllä ja oli helppo kasata, eli ei paineita! Esityksemme oli erittäin yksinkertainen ja esittelimme kuvia kuvauspäivältä ja tunnelmia koko projektin ajalta. Esitys meni aivan nappiin ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen!

Muiden esitysten seuraamista

Halusimme rakentaa ständimme sopivaksi videoiden katseluun, joten elokuvateatterimainen fiilis saatiin raahamalla sohva projektori screenin eteen. Toistimme videoita järjestyksessä ja ihmiset saivat tulla niitä seuraamaan ja nauramaan meille. Videot herättivät mielenkiintoa ja oli mukava kertoa kuvauspäivästä ja siitä kuinka ideat syntyivät. Yleisö piti näkemästään!

Nämä videot tullaan julkaisemaan Rauman Kaupunginteatterin some-kanavien kautta viikottain, niin että viimeinen osa ehtii tulla ennen itse Koukussa-näytelmän ensi-iltaa (9.9.2017).

SVLH-tiimi on erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja haluaa kiittää Rauman Kaupunginteatteria virkistävästä tehtävänannosta ja tuesta mitä olemme saaneet. Mutkia sattui matkaan mutta selätimme ne vaivatta…  😉

Pieni draama tuo lisämaustetta projektin kulkuun!

Kiitos ja kuitti!

Saara Alanko

Se on siinä!