Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Hitaasti mutta varmasti

Tänään tapasimme tiimin kesken Porissa ja saimme vierailevaksi tähdeksi Pinjan. Hän tuli todistamaan meidän sähellystä ja ohjeisti meitä sen mukaan. Häneltä saimme vinkkejä projektisuunnitelman toteuttamiseen ja erilaisten tehtävien jakoihin. Projektisuunnitelmastamme uupuu vielä aikatauluttaminen ja aikajanan suunnitelma mutta muuten olemme valmiita sen suhteen!

 

Tänään puhuimme mm. viraali-ilmiöstä ja mistä siihen saisi päteviä lähteitä raporttia varten, tiimirooleista ja vastuualueista ja kehittelimme tiimillemme oikein uniikin nimen:

SVLH eli SemiViehättävät Luovat Hullut

Ja koska olemme viraali-ilmiön luojia, tuhrustimme meemin kuvaamaan tiimiämme ja se toimii tästä lähin tunnusmerkkinä/logona, johon turvaudumme epätoivon ja turhan vakavina hetkinä, kun tuntuu että projektin paineet painaa päälle.

 

Saimme jotain kehittävääkin aikaiseksi, sillä aloitimme tiimisopimustamme. Sovimme tosiaan tiimin nimen, jäsenten roolit ja vastuualueet sekä mitä kukin haluaisi oppia muilta tiimijäseniltä. Näitä asioita oli mm. Teatteri-alaan tutustuminen ja siinä kehittyminen, tiimityöskentely uusien tuttavuuksien kanssa pidemmällä aikajanalla sekä luovan markkinoinnin kehittäminen. Sopimuksesta jäljelle jäi tiimisäännöt ja käytännöt, jota noudatamme jos sovittuja asioita ei ole hoidettu sovitusti (ulosheitto).

 

Sovimme ensi tapaamisen tapahtuvan viikolla 7 ja ennen sitä kirjoittelemme omia oppimispäiväkirjoja, viimeistelemme projektisuunnitelman ja kehitämme tiimin säännöt sopimustamme varten!

 

Niinkuin otsikko sanoo, hitaasti mutta varmasti sopii meille semiviehättäville 😉

 

Terkuin

Saara Alanko

 

Projektipäällikön P.S.

Valokuvaaminen oli taas mielessä sen ensimmäisen minuutin ja kotikoneella nopeat räpsäisyt osoittautuivat aivan suhruisiksi ja muutenkin niin epäedustaviksi kuin olla ja saattaa. Julkinen pahoittelu tiimilleni ja Pinjalle. Josko ensi kerralla joku muu hoitaisi kuvaamisen.

P.P.S.

Tänään oli myös projektipäälliköiden eka hill-miitti. Oli tosi kiva kuulla muiden tiimien kuulumisia ja vähän opettajankin näkökulmaa hommaan. Ja tietysti Pinjan tiimitutorointi on ihan mahtava tuki ja turva.

 

Projektipäällikkö Susanna Lindroos