Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Homma pakettiin!

Joulukuun alussa alkoi matkamme Kick-off-päivän merkeissä, jolloin tapasimme tiimimme kanssa ensimmäistä kertaa. Sinä päivänä tuskinpa kukaan olisi uskonut, että tämän projektin kautta yksi tiimin viidestä jäsenestä saa kesätyöpaikan toimeksiantajaltamme Vesi-instituutti Wanderilta ja kaksi muuta alkavat harjoittaa itsenäistä liiketoimintaa projektin kautta tutuksi tulleen yhteistyöyrityksen kanssa!

Projekti on aivan alkumetreiltä asti ollut hyvin mielenkiintoinen, haastava ja opettavainen kokemus. Niko Kandelinin sanoin: “Kurssin tarjoamia 10:tä tai 15:ta opintopistettä ei voi sanoa helpoimmiksi mahdollisiksi opintopisteiksi, mutta antoisimmiksi sellaisiksi niitä varmasti voi sanoa”. Äskeiseen lainaukseen on todettava, että osui kyllä naulan kantaan. Tie joulukuun alusta huhtikuun loppuun on ollut kokonaisuudessaan haastava ja se on vaatinut tiimiläisiltämme paljon panostusta. Kokonaisuudessaan se on ollut myös hyvin opettavainen erilaisten tapaamisten, neuvottelujen, innovoinnin ja ryhmätyöskentelyn kautta.

 

Kurssi antoi meille paljon uutta oppia ja kokemusta sellaisista asioista, joita ei voi oppia vain istumalla koulun penkillä. Lisäksi kurssin tarjoamat opit ja kokemukset eivät vielä pääty tähän, vaan ainakin kolmen tiimiläisen osalta tämä tarina jatkuu vielä kesätöiden tai muun bisneksen muodossa.

 

Nyt Team Wanderin on aika kiittää TuotekehitysPaja-kurssin järjestäjiä sekä kaikkia toimeksiantajia, etenkin Vesi-instituutti Wanderia. Kiitos myös yhteistyöyrityksellemme suuresta avusta ja mielenkiinnosta projektiamme kohtaan.

 

Team Wander “Hygienian kanssa samalla aaltopituudella” kiittää ja kuittaa. Kuulemiin!