Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Hyökkäys puvustamoon

Tapasimme eilen tiimin kanssa Petterin Rauman Kaupunginteatterilla ja alkuun kertasimme aikataulujamme yhdessä, sitten pääsimmekin itse asiaan eli pukuvuokraamoon leikkimään! Eli pääagendana oli etsiä asukokonaisuuksia ja inspiraatiota tulevia viraali-ilmiö teaser-kuvauksia varten. Olemme rakentaneet erilaisia skenaarioita joissa itse näyttelemme/näyttäydymme ja jokaisella meistä on eri rooli joten täytyyhän sitä olla rooliasut! Saimme hyvin inspiraatiota ja villit ideamme kehittyivät lisää ja mikä tärkeintä, saimme viimein kunnon innostusta ja “boostia” tekemiseemme! Tähän mennessä kaikki on tuntunut abstraktilta ja kaukaiselta, mutta pari hassua hattua puvustamolta voi muuttaa kaiken ja saada tämän kaiken todentuntuiseksi! Tämä oli siis erittäin hyvä paalumerkki projektimme kannalta ja vaikkei kuvauksia ei olekkaan aikataulullisesti sovittu vielä tai käsikirjoitettu puhtaaksi mutta positiivisuus ja innostus on meillä erittäin läsnä! Kiitos pukuvuokraamolle avusta ja anteeksi naururyöppäyksistä!

Terkuin Saara Alanko

Walk it baby
Pyörähdys
Mwah!

Projektipäällikön P.S.

Nyt oli oikea mies kameran takana, mutta muut onnistuivat selkeästi välttämään linssiä. Pysyypähän aivan käsittämättömän upeat puvut vielä pimennossa. Kiitos Markukselle näistä 😀