Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Inspiraation STARTuttajat

TuotekehitysPajan 2016-2017 START-tilaisuudesta on kulunut jo reilu viikko.

Jos et ole vielä hakenut mukaan projekteihin, niin nyt alkaa olla jo korkea aika.

TuotekehitysPajaan on lähtenyt mukaan hyvin erilaisia ja eri kokoisia satakuntalaisia tekijöitä, niin taiteen kuin tekniikankin saralta. Syksyn aikana toimeksiantajien kanssa pohdittiin ja hiottiin yhdessä toimeksiantoja vastuuopettajien ja tuotantotiimin kanssa. Opiskelijoille tarjotaankin pähkinää purtavaksi kerrakseen!

Monelle tämän vuoden toimeksiantajalle SAMK onkin ennestään tuttu. Esimerkiksi Rauman Kaupunginteatterin markkinointipäällikkö Petteri Kangas on itse valmistunut Satakunnan ammattikorkeakoulusta ja Kokemäen kaupunki oli mukana toimeksiantajana myös viime vuonna.

TuotekehitysPajan Facebook-sivuilla ennakkoon julkistetut toimeksiantajat olivatkin houkutelleet Tiedepuistoon runsaasti opiskelijoita. Monella tuntui olevan jo selkeä ”suosikkinsa” ennen toimeksiantojen esittelyä. Vaan kuinkas sitten kävikään… Projektit ovat niin kutkuttavia ja inspiroivia, että kaikki toimeksiannot kuunneltuaan, huomaa, ettei päätös olekaan helppo.

START-tilaisuus olikin täynnä molemminpuolista jännitystä ja positiivista pöhinää. Toimeksiantajat saivat nopean perehdytyksen mikrofonin käyttöön ja aseman lavalla. Siitä sitten vain suden suuhun ja kertomaan yrityksestä sekä toimeksiannosta opiskelijoille. Kylmää hikeäkin saattoi vähän pukata pintaa – eihän sitä joka päivä pääse kameran eteen.

Moni viime vuoden pajalainen onkin todennut, että olisi lähtenyt myös tänä vuonna innolla mukaan. Sen verran koukuttavaa on TuotekehitysPajassa toimiminen. TuotekehitysPaja antaa aktiivisille toimijoille haasteiden ja oppimiskokemuksen lisäksi myös mahdollisuuden verkostoitua niin opiskelijoiden, kuin toimeksiantajien kanssa. Jos et ollut mukana STARTissa, tai haluat kerrata kuulemaasi, niin videoidut projektien toimeksiannot ovat nähtävillä TuotekehitysPajan verkkosivuilla.

Olet sitten vasta aloittanut SAMKissa, tai olet jo viime metreillä, niin kaikki osaaminen ja innovaatiot ovat tervetulleita. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus, jonka linkin löydät TuotekehitysPajan verkko- ja facesivuilta – bookkaa samalla kalenteriisi KICK OFF päivä 18.1. Hakemukseen Sinun tulee kirjata kolme itseäsi kiinnostavaa projektia ja toiveen tehtävästäsi tiimissä – projektipäällikkö vai tiimiläinen?

Tervetuloa mukaan!