Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Juonikäänne

Tapasimme viime viikolla (1.3) Teatterin edustajan pikaisen palaverin merkeissä. Aikataulullisista syistä alkuperäinen näytelmä vaihdettiin täysin uuteen.

Tämä uusi näytelmä tulee estraadille tulevana syksynä eli aikaisemmin kuin alkuperäinen. Vaikka tämä aiheuttaa suuria muutoksia ja monia asioita pitää aloittaa alusta, silti tiimimme kokee, että on mieleisempää hahmotella markkinoinnin viraali-ilmiötä sellaiseen aiheeseen, joka on nuorille helpompaa samaistua ja tuttua, mutta myös tämän projektin ajankohta ja kyseisen näytelmän mainostaminen sointuu paremmin yhteen.

Uusi näytelmä on “Koukussa” niminen sitcom-komedia, joka sijoittuu Lontoon maisemiin ja keskiössä on nettideittailu ja kaksoiselämä höystettynä salarakkailla. Aikamoinen soppa kehissä!

“Lontoolainen taksikuski John Smith on menevä mies. Hän huristelee salaa kahden kodin väliä mentyään naimisiin kahden eri naisen kanssa ja saatuaan heidän molempian kanssa , tytön ja pojan.” Kertoo teatterin mainosflyer näytelmästään. Käsikirjoitus on Ray Cooneyn käsialaa eli taattua farssipläjäystä luvassa. Rauman Kaupunginteatterin versio Ray Cooneyn näytelmästä on Petri Jäärnin ohjaama ja astuu ensi-iltaan 9.9.2017.

Tapasimme tiimin kesken tällä viikolla (7.3) Porissa ja agendana oli hahmotella uutta viraali-ilmiöaihetta videoillemme. Keksimme muutaman eri skenaarion mistä lähdemme työstämään eri teaser kohtauksia ja teatterin Petteri nämä ehdotukset hyväksyi. Saimme myös varmistuksen vierailevalle tähdelle, joka saa jäädä tässä kohtaa vielä yllätykseksi. Jos aikataulut sopivat yhteen, saamme apua myös näytelmän ohjaajalta Petri Jäärniltä ohjausta ja näkemystä. Pian luvassa siis taattua laatu viraali-ilmiö somesettiä!

Terkuin Saara Alanko

Projektipäällikön P.S.

Kuvien laatu tapaamisista edelleen yhtä loistelias. Annamari oli siitä tällä kertaa vastuussa. Videot tulevat ainakin toivottavasti olemaan huomattavasti parempaa katseltavaa 😀