Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Juuri saamamme tiedon mukaan

Kokoonnuimme tiimipalaverin merkeissä Raumalla 15.2. keskiviikkona idyllisessä vanhassa Raumassa. Palaverin agendat olivat viraali-ilmiön teeman hahmottelu ja seuraavien aktiviteettien sopiminen. Luova ympäristö ei kylläkään saanut paljoa inspiraatiota meihin luotua, sillä ideointimme tuntui alkuun hakuammunnalta ja aiheet kimpoilivat pisin seiniä. Kävimme läpi historian suurimpia trendejä ja ilmiöitä, epätoivoisen inspiraation etsinnässä. Mistä saisimme luovan ja iskevän idean meidän viraali-ilmiöön, ja ennenkaikkea että se uppoisi kohderyhmällemme eli nuorille.

Päädyimme pohtimaan parodia-henkistä skenaariota ja yhdistelemällä sitä historiasta tuttuihin hahmoihin/ilmiöihin. Mutta tästä nousi erittäin oleellinen huomio esiin; Kuinka voimme vedota historiassa tuttuihin hahmoihin, musiikkiin, elokuviin yms. kun tämä asetettu kohderyhmä ei ole vielä edes syntynyt silloin? Täytyy pitäytyä erittäin yleistasolla ja mahdollisesti piilottaa mukaan tuttua nykyaikaa ja tälle kohderyhmälle ominaisia asioita mm. somesta ja kielestä.

Pieni idean siemen syntyi palaverin lopuilla ja pienillä hahmotteluilla päädyimme lähteä toteuttamaan sen tyyppistä viraali-ilmiötä, kaikki on tosin vielä erittäin ideoinnin tasolla mutta teema on kaikille selvä ja millaista tunnelmaa ja skenaariota lähdemme tavoittelemaan. Sovimme tapaavamme ensi kerralla myös Raumalla ja silloin hahmottelemme tarkempia yksityiskohtia tämän viraali-ilmiön toteutuksesta, mm. Missä? Miten? Kuinka?

Epämääräinen blogikirjoitus kuvaa hyvin nykyistä tunnelmaa ja väsynyttä meininkiä! Onneksi itseopiskeluviikko sattui oikeaan aikaan 😉

Terkuin Saara Alanko