Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Kaupunkisähköpyörä virallistettu

Satakunnan ammattikorkeakoululla on nyt virallinen hanke kaupunkisähköpyörien toteuttamiseksi Poriin. Myöskin pyöriin ja latausasemaan tarvittava rahoitus on järjestynyt SAMK:lta, Porin ympäristövirastolta ja Satakuntaliitolta. Pidimme heti palaveria toimeksiantajamme (Riitta Dersten) kanssa, missä pääsimme tutustumaan ensimmäiseen hankittuun pyörään. Varausjärjestelmän kannalta oli tärkeää päästä näkemään konkreettinen pyörä, koska se saattaa vaikuttaa järjestelmämme määrittelyihin olennaisesti.

Hanke on alkanut herättämään mediahuomiota kun esimerkiksi Yle kirjoitti lyhyen artikkelin kaupunkisähköpyöristämme. Olemme myös saaneet yhteydenoton Tampereen ammattikorkeakoulusta ja siellä vastaavaa projektia vetävältä henkilöltä. Yhteistyö heidän kanssaan on mahdollista, mutta vielä alkutekijöissään.

 

img_20170104_142248