Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Käynti MLL Satakunnan Piirin toimistolla Porissa

Koko tiimi kasassa

Viime kirjoituksessa lupailin yllätystä ja tässä se nyt tulee: tiimimme kasvoi kahdella lisäjäsenellä! Tiimiimme liittyivät vielä Eveliina ja Topi Jokinen, jotka opiskelevat myös kansainvälistä kauppaa Rauman kampuksella ensimmäistä vuotta. Nyt meitä on yhteensä seitsemän ja tällä kokoonpanolla kävimme Porissa toimeksiantajan luona tiistaina 19.1.

Tiimin kasvettua jouduimme miettimään kuljetusasian uudelleen, joten kaksi matkusti bussilla ja me muut viisi ajelimme kasitietä perille omalla autolla. Treffasimme toimistolla ja odottelimme jännityksellä miittingin alkamista. Tapaamisessa oli meidän lisäksi läsnä toimeksiantajamme, MLL Satakunnan piirin toiminnanjohtaja Tia Kemppainen sekä palvelupäällikkö Riikka Lammi. Myös muita toimiston työntekijöitä kävi mielenkiinnolla kuulemassa ajatuksiamme ja antoi omat vinkkinsä projektia ajatellen.

Aloitimme tapaamisen pikaisella esittelykierroksella ja jatkoimme pikaisesti suoraan asiaan. Esittelimme meidän ajatuksemme heille ja he tekivät samoin. Onneksemme suunnitelmamme sopi heille, mutta sitä toki tarkisteltiin ja saimme muutaman pienemmän lisähommankin, jotka lupasimme hoitaa projektin aikana. Tapaaminen sisälsi paljon infoa siitä, mitä MLL Satakunnan piiri tekee ja kuinka piirijärjestö toimii. Lisäksi ilmoille heiteltiin molemmin puolin paljon ideoita ja toivomme, että joitakin niistä pääsemme toteuttamaankin tai ainakin hyödyntämään projektissamme. Kiersimme myös toimiston tilat ja pääsimme näkemään paljon. Meidät myös kutsuttiin erääseen tapahtumaan, jonne saamme mennä esittelemään projektimme etenemistä, mikäli vain sinne joku/jotkut meistä pääsevät.

Tapaaminen antoi todella paljon uusia ajatuksia projektiimme. Jäimme hetkeksi purkamaan ajatuksiamme ennen kotiin lähtöä ja monelle oli tullut uusia ideoita mieleen. Kaikkia tapaamisessa ilmentyneitä ideoita emme missään nimessä pysty toteuttamaan, joten seuraava tehtävä onkin tehdä rajausta siihen, mitä me todellisuudessa voimme ja ehdimme tehdä. Toki voimme alkuperäistä suunnitelmaa hiukan laajentaa nyt, kun saimme lisää jäseniä tiimiimme.

Seuraava steppi on tarkentaa alkuperäistä toimintasuunnitelmaa ja jakaa vastuita selkeämmin. Voimme aloittaa taustatyöt ja pienempien työpakettien tekemistä jo ensi viikolla, mutta lopputuotetta varten joudumme vielä odottamaan yhtä tapaamista. Suunnitteilla on siis tapaaminen muutaman henkilön kanssa Helsingin keskustoimistolta, joihin myös toimeksiantajamme osallistuu. Paljon duunia edessä, mutta kyllä tämä tästä, kunhan vauhtiin päästään.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x