Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Kevättä rinnassa

IMG_0031.JPG

Pidimme tänään projektipäällikkö Pinjan kanssa vähän palaveria, siitä mitä kaikkea pitäisi finaaliin mennessä saada tehtyä, joten nyt vain hihat heilumaan ja nokka kohti FINAALIA!

Finaaliin on enään alle kuukausi, ja kevät on jo niin pitkällä, että tekee mieli hyppiä. Kevätaika on ainakin minulle hyvin motivoivaa, sillä vihaan pimeyttä ja synkyyttä, joka meitä kaikkia suomalaisia on vaivannut koko alku vuoden. Onneksi nyt on kevät, aurinko ja linnunlaulut!

Projektin alussa mietin, että mihin oikein olin lähtenyt ja noh, edelleen vähän sama fiilis. Okei, onhan sitä nyt jo selvillä mitä tehdään tai ollaan tehty ja mihin vielä tähdätään.

Muistan Kick off – päivän kuin eilisen, jännitys, hikoilu, halu päästä ideoimaan. Nyt se kaikki on jo kaukana takana ja on päässyt tekemään kaikkea mitä on halunnut ja vähän päällekin.

Koko tuotekehityspaja on ollut mahtava kokemus ja olen oppinut paljon enemmän kuin koskaan osasin ajatella. Tulee oikein haikea olo kun tietää, että tämä kohta loppuu.

Tuotteen julkistus on lähellä, enkä malta odottaa kuulla mitä kaikki muut ovat siitä mieltä.

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x