Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Kick off päivä ja ensimmäinen viikko

Kick off päivän ja ekan viikon kulku

Tuotekehityksen projektit saatiin vihdoin käyntiin kun odotettu Kick off päivä koitti 4.1.2016. Päivä oli toiminnantäyteinen ja olennainen osa Kick off tilaisuutta oli tiimien julkistaminen. Seuraavassa meidän tiimimme:

Aleksi Raitio - eli minä toimin Project Eskimon projektipäällikkönä sekä viestintävastaavana. Opiskelen kolmatta vuotta Kone-ja tuotantotekniikkaa Raumalla.
Juha Soini - Juha on myös kolmannen vuoden Kone-ja tuotantotekniikan opiskelija Raumalta.
Tapani Sundqvist – Tapani on ensimmäisen vuoden Kone-ja tuotantotekniikan opiskelija opiskelijakaupungin ollessa Pori.
Anton Majamäki – Anton on myöskin ensimmäisen vuoden Kone-ja tuotantotekniikan opiskelija ja opiskelee Porissa.

Kick Off päivä kului pitkälti toisiin tiimiläisiin tutustuessa ja hyvää ryhmähengeä luodessa. Päivän aikana tehtiin selväksi ryhmän pelisäännöt, jotka myöskin kirjoitettiin projektisopimukseen, sekä päätettiin käytettävät viestintävylät. Projektimme luonteen vuoksi jotta tehtävät ja kehitettävä tuotantoprosessi selkiytyisi, meidän tulisi ensin päästä yritysvierailulle Eskimoon. Insinööriryhmänä menimmekin heti asiaan ja aloimme kirjata ennakkoon selvitettäviä asioita ja kysymyksiä ensimmäistä Eskimossa vierailua varten. Kirjattua saatiinkin useita kymmeniä kysymyksiä sekä ennakkoon selvitettäviä asioita.

Ensimmäinen viikko itseltä meni pitkälti projektisuunnitelman alustavaan tekoon ja taustatöiden laatimiseen. Saimme myös pidettyä ensimmäisen ryhmäkokouksen viime torstaina. Vierailuaika Eskimoon saatiin sovittua jo tämän viikon keskiviikoksi 13.1 ja toivon mukaan sen jälkeen tiedetään paljon lisää tuotantoprosessista ja projektin osista.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x