Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Kick off -päivän kadonnut peli

Kuten joku on saattanut sivusta kuulla, heti kick off -päivänä luonnehdimme yksinkertaisen ja hauskan mobiilipelin. Jouduimme kuitenkin hautaamaan sen, sillä Tactic Gamesin toimeksiantoon ei kuulunut pelkkä mobiilipeli.

Peli oli kuitenkin yksinkertainen, Temple Runia ja Flappy Birdiä muistuttava peli. Pelissä oli Puolustusvoimien viestimies, jolla on kela selässä. Tarkoitus oli juosta eteenpäin ja laittaa lakua tonttiin (=vetää kaapelia) mahdollisimman paljon. Kuten Temple Runissa ja Flappy Birdissä, tässäkin pelissä tuli satunnaisesti generoituja esteitä, joihin saattoi kaatua. Näitä esteitä oli mm. jo vedetyt kaapelit, joihin kompastui ja kaatui, tai vihaiset alikersantit, jotka huutelivat sivusta ohjeita. Taisipa siellä olla joku huonosti asennettu telamiinakin… Kaatumisen jälkeen pelihahmo olisi luonnollisesti päästänyt sammakoita suustaan.

Kuten huomaatte, peli oli käytännössä kopio oikeasta elämästä. Kaikki tiimimme jäsenet ovat suorittaneet asepalveluksen, joten osasimme kuvailla aidon oloisen pelin. Ajattelimme, että se olisi hauskaa ajanvietettä varusmiehille, jotka kykkivät poterossa kevätaamuisin…

Sääli, ettei peli edennyt sketsiä pidemmälle, mutta pidämme sen mielessä tulevaisuutta ajatellen!

 

–Roope