Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Kick Offit Porissa

Wordpressin opettelua
WordPressin opettelua

Olimme siis 2.12. Porin Tiedepuiston kampuksella perehtymässä tuotekehityspajaan. Päivä oli pitkä, mutta täynnä infoa ja kaikilla oli varmasti myös huikean hauskaa. Aamu aloitettiin leppoisasti aamupalalla ja jännityksen ja innostuksen sekaisin tuntein pääsimme pian jakautumaan omiin tiimeihimme. Meidän tiimimme toimeksiantaja on Rauman Kaupunginteatteri ja toimeksiantomme on kehittää viraali-ilmiö.

Pääsimmekin pian askartelemaan projektikanvasta ja hahmottelemaan ajatuksiamme ja ideoitamme projektista. Kävimme myös läpi teknisemmän puolen eli blogialustan ja Trellon. Päivästä jäi päällimmäiseksi fiilis, että tästä tulee vielä mahtava projektikevät.

 

12.12. saimme tiimin kanssa aikataulut sopimaan yhteen ja pitämään tiimipalaveria. Porilaisessa kahvilassa meinasi keskittyminen hukkua herkkuihin, mutta saimmepas jotain aikaiseksikin. Tiimissämme on luovaa energiaa roppakaupalla. Ideoita satelee jatkuvalla syötöllä. Paljon on vielä kysymyksiäkin toki auki. Ennen joulua pääsemme vielä tapaamaan toimeksiantajan edustajaa, jolla on toivottavasti antaa vastauksia. Tuotekehityspaja tarjoaa meille upean mahdollisuuden kehittyä ja saada opiskeluihimme käytäntöä mukaan. Tiedossa on oppimista, elämyksiä ja varmasti nauru raikaa.

Päällikkö levittelee käsiään jo nyt.
Päällikkö levittelee käsiään jo nyt.

Kunnon aamupalat tuli vedettyä.
Kunnon aamupalat tuli vedettyä.

Susanna, Markus, Annamari ja Saara.
Susanna, Markus, Annamari ja Saara.

 

Projektiterkuin

Susanna Lindroos