Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Kokemäellä

Hei taas!

Kävimme tänään Kokemäellä haastattelemassa Kokemäen työpajan nuoria. Tapasimme nuoret Nuorten nettikahvilassa ja kerroimme heille ajatuksistamme verkkosivun suhteen. Halusimme kuulla, mitä mieltä he ovat ja mitä toiveita kohderyhmällämme on sivuun liittyen, ja kiinnostaako asia ylipäänsä.

Kokemäellä meidät otettiin ihan hyvin vastaan (liekö syynä mukanamme olleet karkit ja sipsit…), vai se, että asiamme oikeasti kiinnosti. Työpajan nuoret ovat tottuneet toimimaan aikuisten kanssa ja annoimmekin heille toimeksiannon liittyen verkkosivuprojektiimme.

Nuoret saavat kuvata Kokemäkeä heidän omasta näkökulmastaan ja käytämme kuvia verkkosivuilla. Jos joku haluaa kuvaamisen sijasta piirtää materiaalia, niin sekin käy. Järjestimme kilpailun, jolla toivomme nuorten aidosti kiinnostuvan kuvaamisesta ja tekemään parhaansa, sillä kolme parasta palkitaan.

Nuoret saivat myös tekemämme kyselyn avulla vastata siihen, mitä he toivoisivat sivuilla olevan ja mitä he itse etsivät netistä. Näin saamme kartoittettua paremmin sitä, mitä sivuilla tulisi olla ja emme me ainakaan täystyrmäystä saaneet sivujen suhteen. Seuraavaksi pääsemmekin näyttämään heille jo jotain konkreettista, kun sivut alkavat hahmottua ja valmistua.

Pääsimme käymään myös Nuorten työpajalla, vaikka nuoret olivatkin tältä päivältä jo lähteneet kotiin.

Muuten projektissa olemme tähän mennessä etsineet taustatietoa Kokemäestä, haastatelleet Kokemäen etsivää nuorisotyöntekijää, keskustelleet Porin seurakunnan diakonin kanssa nuorten kanssa työskentelyyn liittyen ja nyt pääsimme vielä tärkeimmän yhteistyötahon, eli  nuorten pariin.

Terkuin, Malviina