Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Kokemäen tiimi kiittää ja kuittaa!

Tänään koitti se päivä, jota varten ollaan tehty töitä lähes puolen vuoden ajan, eli Grand Finale. Olimme tiimin kanssa hyvin valmistautuneita ja verkkosivu oli valmiina, mutta pientä jännitystä oli ilmassa, ainakin omalla kohdallani.

Esittelimme projektimme, nuortennurkka.fi -sivuston sekä arkikaverihankkeen. Palaute projektista oli hyvää ja muutamia kommentteja ja kyselyjä tuli myös ilmi päivän aikana.

Ilman Hannaa ja Lauraa tämä projekti ei olisi kuitenkaan ollut mahdollinen ja he ovatkin tehneet hienoa työtä koko tämän viiden kuukauden ajan! Olemme saaneet myös tarvittaessa apua Pinjalta, Tepolta ja Nikolta, unohtamatta Kokemäen esimerkillistä toimintaa tällaisessa yhteistyössä sekä muita asiantuntijatahoja, joita olemme konsultoineet.

Vielä muutama vierailu Kokemäelle on edessä, mutta kaikki työ on tehty ja saimme muutettua ideat konkreettisiksi, vaikka aihe ei aina helpolta tuntunutkaan.

Grand Finale ja Kokemäen ständi
Grand Finale ja Kokemäen ständi

Ainakin omasta puolestani voin antaa vilpittömän suosituksen niin TuotekehitysPajalle kuin projektipäällikön pestillekin. Paljon työtä, mutta uutta oppii varmasti ja konkreettinen työ palkitsee!

Terkuin Malviina