Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Kokemäen tiimin toinen lenkki esittäytyy!

Hei, olen Laura Norolahti, Kokemäen kaupungin projektin projektityöntekijä.

Olen viimeisen vuoden opiskelija SAMKin Tiedepuiston kampukselta.

Oma tieni kampukselle oli pitkä, sillä olen elänyt suurimman osan elämästäni Varsinais-Suomessa ja siellä seikkaillen hakenut polkuani, joka johti Poriin. Olen asunut täällä reilut 7 vuotta, ja siinä ajassa on tullut tehtyä paljon. On tullut hankittua yksi tutkinto ja toinen on nyt loppusuoralla. Olen myös tehnyt eri alojen töitä, mennyt naimisiin ja hankkinut pari ihanaa lasta.

SAMKin liiketalouden opinnot ovat nyt siis osaltani loppusuoralla. Ne ovat olleet varsin mielenkiintoiset ja täynnä asiaa. Opintopisteeni olivat jo täynnä, mutta tuli olo, että haluaisin tehdä vielä jotain, ja se oli käytännön projekti. Meidän perusopinnoissamme oli alusta alkaen projekteja erilaisten organisaatioiden kanssa, mutta kun päätin suuntautua taloushallintoon, loppuivat myös projektit.

Luinkin mainoksen Tuotekehityspajasta ja kävin kuuntelemassa toimeksiantajien esittelyitä. Kokemäen puheenvuoro pysäytti eniten. Tuli halu yrittää jotenkin auttaa. Tässä projektissa en omien ammattiaineiden tuomilla opeilla pääse suoraan auttamaan, mutta tärkeään aiheeseen pääsen tarttumaan, ja siitä olen kiitollinen.

Päiväni täyttävät tämän projektin lisäksi opinnäytetyöni, mutta vastapainoksi minulla on ihana perheeni. Ja tietysti on tärkeää nähdä rakkaita ystäviäni. Viikonloput aloitan usein kuoroharjoituksilla ja joskus minut saattaa nähdä myös mikrofonin varressa karaokessa. Jos mahdollista, teen reissuja, muutamankin päivän irtiotto toisiin maisemiin tekee paljon.

Tämä projekti on varmaan yksi haastavimmista mitä olen kohdannut, lopputuloksesta ei voi sanoa vielä mitään, mutta ainakin on yrittänyt tarttua tärkeään asiaan, se on jo mielestäni saavutus. Toivon että SAMKissa opiskelijat pääsevät jatkossakin tällaisiin mukaan, opiskeluista saa aivan eri tavalla irti kun tekee jotain muutakin kuin lukee ja laskee!

-Laura