Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Kuka mä oon? Kokemäen ensimmäinen jäsen esittäytyy.

Tytär, avovaimo, kummitäti, ystävä, matkailija, haaveilija ja Kokemäen kaupungin projektiryhmän projektipäällikkö.

Olen Malviina Metsänvirta, parikymppinen liiketalouden opiskelija, jonka polku vei Raumalta Poriin opiskelupaikan perässä vajaa pari vuotta sitten. Opiskelen myyntiä ja markkinointia sekä siinä sivussa vähän viestintää, vuosien toimittajan työn innoittamana.

Hain mukaan tähän projektiin sillä halusin muiden opintojaksojen ohella tehdä jotain oikeasti konkreettista, vaikka useita yritysyhteistöitä opinnoissa onkin tehty. Ryhmämme aihe on vakava, mutta eiköhän tehotiimimme pysty sen ratkaisemaan, potentiaali on ainakin korkealla ja kaikilla meillä on erilaisia taitoja!

Projektipäällikön rooliin hakeuduin, koska haluan pitää langat käsissäni aina (vaikka delegointia onkin hyvä opetella…), niin opinnoissa kuin muussa elämässänikin. Vaikka projekti onkin vastuullani (!), odotan innolla uuden oppimista ja kokemuksia, joita epäilemättä tämä kevät tuo tullessaan.

Vapaa-ajalla epäsäännöllisen säännöllisen urheilun ja sarjamaratonien ohella on hyvä haaveilla etenkin matkustamisesta. Matkustaminen onkin intohimoni  ja suunnittelen usein seuraavaa reissua heti kun edellinen päättyy.

Ehdoton matkakohdesuosikki, Lontoo.
Ehdoton matkakohdesuosikki, Lontoo.

Olenkin sitä mieltä, että matkustaminen on rikkaus, joka sisältää niin paljon uusia kokemuksia ja jokainen reissu antaa jotain uutta tai muuttaa mielipiteitä, piintyneitäkin sellaisia. Uudet maisemat ja erilaisten ihmisten tunteminen auttavat myös reissailun ulkopuolella, avarakatseisuus lisääntyy ja juuri projekteissa voi uskoa minkä tahansa olevan mahdollista!

Tästä onkin hyvä lähteä eteenpäin ja johtaa tiimi menestyksekkäisiin ratkaisuihin! (ja siinä sivussa haaveilla niistä lomamatkoista…)

-Malviina