Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Kuulumisia pienen tauon jälkeen

Tämä päivitys alkaa kovin samalla tavalla kuin parin muun TuotekehitysPajan projektin päivitys…Eli siis SORRY. Olemme pahoillamme siitä, että pariin viikkoon ei ole uutta päivitystä tippunut. Toivottavasti saamme anteeksi, sillä projekti etenee ja siitä kerron seuraavaksi.

Hiihtoloman eli siis itsenäisen opiskelun viikon aikana, oltiin aika lunkisti projektin suhteen, mutta töitä tehtiin ennen ja jälkeen kasiviikon. Projektien projektipäälliköt kokoontuivat vastuuopettajien johdolla ennen lomalle siirtymistä, joten silloin kuultiin muiden projektien kuulumiset. Seuraavan check pointin on tarkoitus olla maaliskuun aikana.
Tapaaminen keskustoimiston kanssa tosiaan siirtyi ja tällä hetkellä mietitään sitä, ehditäänkö sellaista enää edes pitämään. Tällaista projektityöskentely voi olla, sairaustapauksiin ja muihin täytyy osata reagoida joustavasti. Emme anna tämän epävarmuuden kuitenkaan lannistaa meitä, sillä jatkamme duunia tästä huolimatta.
Olemme nyt saaneet jotain konkreettistakin aikaan, nimittäin kyselylomakkeen, joka on tarkoitus lähettää joillekin Satakunnan alueen yrityksille. Kyselylomakkeella tiedustelemme yrityksien ennakkotietoja ja -asenteita MLL:ää kohtaan. Lomakkeen tietoja käytämme hyödyksi kampanjan suunnittelussa. Seuraavaksi onkin vuorossa itse tietojen lähetys ja jännitys siitä, moniko meille vastaa vai vastaako kukaan. Tätä ennen tarkistutamme kyselyn sisällön toimeksiantajaltamme

PS. Käykäähän tsekkaamassa AGORA-lehti! Sieltä saattaa löytyä jotain TuotekehitysPajaan liittyen…
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x