Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Kuulumisia

Blogihiljaisuudesta huolimatta tiimillämme menee projektin suhteen hyvin, vain viestintäpäällikkö on ollut hieman kiireinen bisnestensä saralla eikä flunssa-aallostakaan selvitty voittajina.

Projektisuunnittelun tiimimme on saanut nyt kunnolla käyntiin. Viimeisen tapaamiskerran aikana saimme idean jota lähdemme seuraamaan sekä kehittelemään jatkojalostettavaksi. Olemme keskustelleet toimeksiantajan kanssa projektista sekä siihen liittyvistä asioista ja aiomme tavata kasvokkain kahden viikon päästä. Odotamme tapaamista innolla, koska saamme varmasti paljon uutta tietoa irti.

Olemme nyt paljon tutkineet erilaisia rekrytointikanavia sekä niiden käyttäytymistä. Olemme miettineet nykyisen rekrytoinnin ongelmakohtia haastattelemalla ihmisiä eri tietolähteitä käyttäen. Olemme myös kyselleet että mikä ihmisten mielestä nykyisessä rekrytoinnissa toimii hyvin, jotta tiedämme mitä osa-aluetta kannattaa ja mitä ei kannata kehitellä.

Kaiken kaikkiaan kevät näyttää hyvältä ja tästä on hyvä jatkaa. Kunhan vain näemme toimeksiantajan kasvokkain alamme myös tiimiläisten kanssa treffaamaan useammin ja laitamme päät sauhuamaan. Lähiaikoina olemme paljon kommunikoineet puhelimen välityksellä.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x