Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Lisää vettä myllyyn!

1387-mahdoton-mandela-500x500

Nyt kun on saatu homma hyvään vauhtiin, ei saa jarruttaa!

Kävimme keskiviikkona esittelemässä Biolanin tuotekehitysporukalle tähänastiset kehityssuunnitelmat ja tulimme koko porukalla siihen tulokseen että olemme aivan oikeilla jäljillä. Tilattu mittaus- ja seurantajärjestelmä on toki mahdollista rakentaa monella muullakin tavalla, mutta esittelemämme kaksi tapaa vaikuttaa lupaavilta. Saimme myönnytyksen jatkaa näiden parissa prototyypin rakentamiseen saakka.

photo_2016-02-04_13-00-06

Vaikkakin tähänastiset suunitelmat vaikuttavatkin lupaavilta, prototyypit eivät kuitenkaan valmistu ilman ponnisteluita ja järjestelmällistä tiimityötä. Olemmekin tiimiläisten kanssa yhteyksissä päivittäin. Jokainen idea ja ehdotus pyritään huomioimaan suunnittelun edetessä.

 

photo_2016-02-04_13-09-34

Palaverin päätteeksi saimme kyytiläisen, joka kuljetettiin Poriin SAMK:n pajalle, jossa pääsemme mittailemaan sekä koeajamaan prototyyppejä.

Seuraava tiimipalaveri pidetään Porissa tiistaina 9.2.0216 alkaen klo 10:00.

Samalla pääsemme jo mittaamaan hieman lämpöantureita, aurinkopaneeleita sekä ladattavia Li-Ion akkuja:

solar2  DS18B20  akut

Eli ensi tiistain jälkeen taas luvassa huimia uutisia, pysykää kanavalla!  🙂

 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x