Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Loppukiri alkaa

TuotekehitysPajan finaaliin on enää alle kolme viikkoa aikaa, huh! Niin se aika rientää ja sehän tarkoittaa sitä, että työtahtia tulee kiristää, jotta saadaan homma kunnialla pakettiin. Viime viikolla tiimimme palautti toimeksiantajalle niin sanotun ekstratehtävän, jonka lupasimme projektin alussa heille tehdä. Toimeksiantaja antoi myös kommentit edeltävän viikon tehtäviin. Muutamien korjauksien jälkeen olimme valmiit siihen, mitä olimme jo useamman viikon odottaneet. Nimittäin kyselylomakkeen lähettäminen valittuihin yrityksiin!

Eilen maanantaina tarkkaan valitut satakuntalaiset yritykset saivat sähköpostiinsa viestiä tiimiltämme, ja viestissä toivomme, että edes jotkut heistä osallistuisivat projektiimme vastaamalla lyhyeen kyselyyn. Tämän suhteen ei auta muuta kuin jännittää, mutta onneksi lähestyvä finaali aiheuttaa tekemistä kyllä tässä odotellessakin. Finaalia varten meidän tulisi valmistella juliste ja mahdollisesti muuta mukavaa omalle ständillemme. Sen lisäksi loppuraporttia olisi syytä aloittaa kasaamaan, sillä siihen voi mennä jokunen tovi.

Tekemistä siis riittää, mutta lähestyvä finaalipäivä pitää meidät työntouhussa. Seuraavassa päivityksessä selviää, olemmeko saaneet yhtään vastausta kyselyymme…

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x