Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Markkinointipalaverista

Aivan aluksi haluan pyytää anteeksi suurta taukoa päivitysten suhteen, mutta nyt sitten tuleekin pari päivitystä aivan putkeen.

Tässä päivityksessä kerrotaan hieman markkinointipalaverista, jonka pidimme yhdessä Tero Patorannan kanssa Porin SAMKin Tiedepuiston kampuksella 19.2.

Seuraava päivitys, jonka pitäisi tulla muutaman päivän sisällä, kertoo jälleen yhdestä tiimimme jäsenestä.

Markkinointipalaverimme sujui oikein mainiosti. Kävimme läpi tärkeitä asioita tulevan tuotteemme markkinoinista, alustavia suunnitelmiakin tehtiin joidenkin asioiden suhteen. Läpi käytiin paljon olennaista ja osittain, jopa hyvin jännittäviäkin asioita. Palaveriin mahtui paljon naurua, mutta oltiin me välillä vakaviakin.

Tero kuunteli ja kommentoi ehdotuksiamme, vahvistimme suunnitelmiamme ja teimme hyviä päätöksiä tulevasta. Projektillamme alkaa olla jo aika hyvä pohja, finaaliin on vajaa kaksi kuukautta aikaa ja allekirjoittanutta ainakin alkaa jo hieman jännittää.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x