Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!
SAMK Pori

Mitä kuuluu Kokemäen tiimille?

Moi taas pitkästä aikaa!

Hiljaiselomme blogin suhteen on johtunut siitä, ettei oikein mitään uutta ja mullistavaa ole ehtinyt viimeisen kuukauden aikana tapahtua. Verkkosivua on rakennettu ja tässä vaiheessa ollaan jo oikein hyvällä mallilla sivuston suhteen. Kokemäen nuorilta saatiin joitain kuvia mukaan sivulle ja oli kiva huomata, että edes muutama osallistui kuvaamiseen. 🙂 Kysely, jonka helmikuussa teetimme kokemäkeläisille, auttaa myös hahmottamaan verkkosivun sisältöä enemmän nuorten näkökulmasta.

Olemme myös koko kevään suunnitelleet arkikaverihanketta, jotta saisimme nuoria, esimerkiksi opiskelijoita, Kokemäen nuorten kavereiksi muutaman kerran kuukaudessa, harrastamaan tai pitämään vain seuraa. Viimein pääsimme aiheessa eteenpäin, sillä muutama yhteistyö kariutui suurista kustannuksista ja resurssipulasta riippuen, mutta jos kaikki sujuu hyvin ja vapaaehtoisia löytyy tarpeeksi, olemme saaneet yhteistyötahon.

Tämä taho aloittaisi työskentelyn ensi syksynä erillään tästä meidän TuotekehitysPajan projektistamme yhteistyössä Kokemäen kanssa. Vaikka hankimme yhteistyötahon ja arkikaverit nuorille, sekä tuotamme heille materiaalia aiheesta, emme itse aloita kaverihankkeen vetämistä, vaan sen vastuu jää toisaalle.

Homma siis etenee, kaverihankkeen ja verkkosivun suhteen. Vähitellen pitäisi aloittaa loppuraportin suunnittelu, vaikka materiaalia (onneksi) on jo olemassa!

Kevätterkuin, Malviina