Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Mitä me oikeastaan teemme?

Aika juoksee nopeaan, niin myös projekti. Mutta mikäs se homman nimi onkaan? Mitä me oikeastaan teemme ja miksi? Näihin ja moniin muihin mieltämme askarruttaviin kysymyksiin saimme vastaukset Pirita Ihamäeltä sekä Petter Ilanderilta vieraillessamme Tacticilla.

Projektin toimeksiantajana toimii siis Tactic Games Oy, 1967 perustettu perheyhtiö. Konttoreita Tacticilla on tätä nykyä lähes kymmenessä maassa ja jonkinmoista yhteistyötä tehdään 80 maassa. Wau! Eipä ole ihme, että suomalaiset tuntevat Tacticin. Kukapa ei olisi joskus pelannut Aliasta, Chocoa tai Kimbleä. Aaah, Kimbleä. (Kimble on muuten saanut nimensä tv-sarjasta Takaa-ajettu, jossa päähenkilönä kirmaili David Janssenin esittämä Richard Kimble. Niin, ja Harrison Ford astui Kimblen saappaisiin elokuvan merkeissä 90-luvulla.)

Projektin juonena on kehittää Tacticille uusi peli tai luoda uusi versio aiemmin kehitetystä pelistä. Tiimillämme on ollut alusta asti vahva visio opettavaisesta pelistä, ja saimme vierailumme aikana hyväksynnän idean eteen päin viemisestä. Saimme myös raamit, jonka puitteissa peliä kehitellä. Paljon asioita sitä tuleekin ottaa huomioon peliä kehittäessä. Erityisen painoarvon keskustelussamme sai täydellisen mekaniikan ansa. Kuullostaa vaaralliselta. Ja pelin kehityksessä sitä onkin. Kehitetty peli voi toimia hyvin, mutta olla samalla tappavan tylsä. Eli ei hyvä. Hauskaa sen olla pitää 😛

Näillä ajatuksilla ja ansoja vältellen eteen päin!