Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Nyt mennään!

TuotekehitysPajan Kick Off -päivästä on nyt viikko. Päivä oli mukava ja saimme mukaamme hyviä ohjeita sekä työkaluja projektin jatkoa ajatellen. Pää täynnä ideoita jatketaan eteen päin.

Tacticin Greenteam -porukassa viisaat(?) päät yhteen lyövät:

Taru Kuusisto, 37-vuotias porilainen. Taru opiskelee kolmatta vuotta energia- ja ympäristöteknikkaa SAMK:n Vähärauman kampuksella. Opinnoissaan Taru on suuntautunut enemmän ympäristöpuolelle, mutta myös energiatalouteen ja -tehokkuuteen liittyvät asiat kiinostavat häntä. Taru on aiemmalta koulutukseltaan yhteiskuntatieteilijä ja hän on työskennellyt mm. koulutukseen liittyvissä projekteissa. Taru toivoo tulevan työpaikkansa liittyvän ympäristön tilan parantamiseen ja ympäristöasioiden eteenpäin viemiseen.

Meritta Lehtovirta, 27-vuotias energia- ja ympäristötekniikan opiskelija Porista. Meritta toivoo tulevaisuudessa työskentelevänsä ympäristön kehittämishankkeissa tai laatu- ja ympäristöjärjestelmien parissa. Merittalla on energia- ja ympäristöasioiden lisäksi liiketalouden tuntemusta, sillä hän on aiemmin suorittanut tradenomin tutkinnon. Kotona Meritta pyörittää nelilapsisen perheen arkea.

ja

Riikka Niemenmaa, viimeisen vuoden energia- ja ympäristötekniikan opiskelija. Riikka on kahden pienen pojan äiti ja hän haluaa korostaa erityisesti ympäristökasvatuksen merkitystä. Riikan mielestä ympäristökasvatus on tärkeää aloittaa jo leikki-ikäisille lapsille.