Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Pääsiäisviikon tunnelmia

Hyvää pääsiäistä lukijat! Pääsiäisenä levätään, mutta alkuviikko painettiin hommia senkin edestä. Maanantaina saatiin valmiiksi tehtävänannot, jotka tuli palauttaa toimeksiantajalle. Ajatus oli tehdä yksi osatehtävä isommalla porukalla koulun jälkeen, mutta päädyttiinkin lopulta siihen, että tehdään se etänä – joskin yhteistyöllä silti. Maanantaina myös jokainen tiiminjäsen mietti yrityksiä, jotka voisivat lähteä meille niin sanotusti neuvonantajiksi projektin loppusuoralle. Kaikki nämä lähetettiin toimeksiantajalle arvioitavaksi ja tarkistettavaksi, ja nyt vain jännityksellä odotetaan ”tuomiota”.

Varsinaisen kampanjan suunnittelun vastuupari kokoontui tiistaina ja keskiviikkona ideoimaan kampanjasuunnitelmaa ja silläkin saralla päästiin hieman eteenpäin. Suunnitteilla on tehdä kampanja, joka on ennen kaikkea iloinen ja hyväntuulinen. Lisäksi alustavana ajatuksena on saada yrityksiä mukaan jonkinlaiseen haasteeseen. Kampanjaan on tarkoitus myös tulla paljon kuvia, joten sillä toivon mukaan voidaan toivon mukaan edes hiukan kompensoida blogipostausten niukkaa kuvasaldoa. Alla oleva kuva paljastanee kuitenkin hiukan tulevaa kamppista, mutta liikaa ei sovi paljastaa, sillä pidämme jännitystä yllä… Ensi viikkoon!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x