Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Pikainen tilannepäivitys

Team Wander on ottamassa suurta askelta eteenpäin projektin suhteen ja sen vuoksi pieni tilannekatsaus miten tähän mennessä projekti on sujunut.

Kick-off päivästä alkanut kiihkeä innovointi toimi hienosti ja tuotti tiimillemme monta mielenkiintoista ja toimivaa tapaa täyttää toimeksiantajan tarjoama tehtävä, joka oli siis luoda/kehitellä ostoskärryihin uusi antibakteerinen kahva. Lähdimme innovoinnissa liikkeelle hakemalla tietoa erilaisista tavoista tappaa bakteereja. Pyörittelimme paljon erilaisia keinoja mielessämme ja yhdessä innovoidessa haastoimme toistemme ajatuksia, jalostimme niitä paremmiksi ja karsimme huonoimpia pois (atomipommin käyttäminen). Laajensimme myös mahdollista “ratkaisukantaa” ottamalla innovointiin ja suunnitteluun mukaan, sekä ostoskärryjen rakenteen muokkaamisen että koko ostoskärryjen päivittäisen kierron ja käyttöasteen hyödyntämisen ratkaisun luomisessa.

 

Valitsimme innovoiduista ja jalostetuista ideoista lopulta kolme joista yksi toimii tällä hetkellä ns. pääsuunnitelmana. Kaksi muuta potentiaalista ratkaisua ovat varasuunnitelmia joiden kehittämistä jatkamme, jos pääsuunnitelmamme pettää. Muutaman viikon ajan kaikki tiimin voimavarat ja resurssit on siis keskitetty yhteen potentiaalisimpaan ratkaisuun, jonka eteen on käyty neuvotteluja toimeksiantajan ja mahdollisen yhteistyöyrityksen kanssa. Neuvottelut kantoivat hedelmää ja huomenna onkin projektin kanssa ehdottomasti tärkein ja mielenkiintoisin päivä, yhteistapaaminen toimeksiantajan ja yhteistyöyrityksen kanssa (upeeta!).

Seuraavassa postauksessa raportoimme huomisen neuvottelujen tuloksesta, sekä niiden vaikutuksesta seuraaviin siirtoihin projektin suhteen.

 

Terveisin

Team Wander