Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Projektin kolmas ja neljäs viikko

Kolmannen viikon keskeinen sisältö oli projektin rajaus. Projektin koko tehtävänanto on erittäin laaja ja jakautuukin kolmeen osaan. Ensimmäinen osa on kehittää 3D-mallista kartonkiaihion koon tuottava malli. Toinen osa on pohtia keinoja joilla saataisiin minimoitua uuden sarjan aloituskustannuksia. Kolmas osa on koko kartonkivuokien tuotantoprosessin kehittäminen tarkemmaksi ja joustavammaksi. Pidimme keskiviikkona 20.1 koko päivän tapaamisen Raumalla ja tulimme lopputulokseen että pyritään keskittymään kohtaan: uuden vuokasarjan aloituskustannusten minimointi.

Neljäs viikko kului aiheesta tietoa hakiessa ja keskiviikkona piti jälleen olla ryhmän yhteinen työpäivä Raumalla, mutta Tapanin sairastuttua tapaaminen siirrettiin perjantaille. Perjantaina 29.1 pidettiin työpäivä kolmen henkilön voimin ja käytiin läpi aiheesta löytynyttä tietoa ja sovittiin kunkin tiimiläisen seuraavan viikon tiedonhakuaiheet. Tarkoitus on myös sopia heti Tapanin tervehdyttyä uusi vierailuaika Eskimolle. Alla vielä kuva Rauman tapaamisesta.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x