Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Projektin tilannekatsaus

Noniin pitkästä aikaa tilanneraporttia tännekin suuntaan. Elikkäs projektin kahdeksas viikko kului ansaittua talvilomaviikkoa viettäessä. Projektin pariin palattiin kuitenkin viikolla yhdeksän uuden suunnitelmamme mukaisesti. Viikko kului Solidworksin kartonkivuoan mallinnusmahdollisuuksia tutkiessa ja mahdollisia syvävedon simulointiohjelmistoja etsiessä ja tutkiessa. Samalla piti myös alkaa entistä syvemmin tutkimaan kartonkin käyttäytymisestä ja muokkaamisesta tehtyjä tutkimuksia, joita onneksi yllättävänkin paljon löytyi. Hankalaa tutkimuksissa on vain juuri projektiimme oleellisen tiedon löytäminen ja sen soveltaminen käyttöömme. Perjantaina 4.3 piti olla Eskimolla vierailu joka kuitenkin siirtyi maanantaille 7.3.

Projektin kymppiviikko alkoi jo edellä mainitulla Eskimolla vierailulla, jossa pääsimme esittämään tähän astiset tuotokset, ajatukset ja projektin suunnan. Tapaaminen meni hyvin ja aikaan saatiin hyvää vuoropuhelua ja ajatustenvaihtoa projektin jatkosta. Sovimme myös että koitamme saada uuden vierailuajan viikolle 12 jolloin päästäisiin myös tuotannon puolelle vierailemaan. Tällä hetkellä tavoitteenamme on koittaa saada testaukseen parin löydetyn syvävedon simulointiohjelmiston demoversiot, jotta näkisimme kuinka käyttökelpoisia ne ovat juuri meidän tarkoitukseemme. Samaan aikaan jatkuu edelleen myös Solidworksin mahdollisuuksien tutkiminen.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x