Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Projektin viides ja kuudes viikko

Heti alkuun pitää pahoitella erittäin kuivaa blogipäivitysten nimeämistä, mutta kun viikkojen numerointiin on lähdetty niin siinä pysyttäköön. Elikkäs viides viikko alkoi toisen vierailuajan varaamisella Eskimolle. Päiväksi sovittiin keskiviikko 17.2. Samassa yhteydessä tuli myös toivomus, että projektimme keskittyisi nimenomaan 3D-mallista kartonkiaihion koon tuottavan mallin kehittämiseen nykyisen aiheen eli aloituskustannusten minimoimisen sijasta. Tästä johtuen piti alkaa pohtimaan toimintasuunnitelmaa uusiksi ja pidimmekin jälleen keskiviikkona ryhmän kesken koko päivän tapaamisen Raumalla, jossa sovimme uuden toimintasuunnitelman ja aloimme hakea tietoa projektin uudesta pääaiheesta.

Kuudentena viikkona pidimme jälleen jo perinteeksi muodostuneen yhteisen työpäivän keskiviikkona Raumalla. Päivän aikana kävimme läpi uudet ajatukset ja tuoreimmat löydökset projektinaiheeseen liittyen. Päivän lopuksi jaoimme myös seuraavan viikon henkilökohtaiset tehtävät kullekin, jotka oli tarkoitus käydä läpi maanantaina ryhmän Skype tapaamisessa. Maanantaina kuitenkin selvisi että keskiviikon vierailu Eskimolle on peruttu ja uudeksi ajaksi saimme sovittua perjantain 4.3. Tästä johtuen suunnitelma muuttui ja päätimme pitää ryhmän yhteisen työpäivän vasta perjantaina. Hyvänä asiana pitää mainita että ollaan saatu hyvin ryhmä kasaan ja tapaamisia on ollut säännöllisesti kaksi kertaa viikossa, toinen Skypessä ja toinen livetapaamisena, joten tästä kiitokset ryhmän jäsenille!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x