Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Puhelinpalaveri toimeksiantajan kanssa

Palaverin antia

Tällä viikolla tiimimme projektipäällikkö piti palaverin toimeksiantajan kanssa, jotta pystyimme tarkentamaan projektin suuntaa. Palaverin tarkoitus oli keskustella siitä, mitä olemme jo tehneet, mitä on vielä tekemättä ja miten saamme kaiken suunnitellun tehtyä ajoissa. Palaverissa päiviteltiin myös sitä, miten uskomattoman nopeaan kevättalvi onkaan mennyt. Päätimme yhteisesti, että aikataulun vuoksi on parempi, että suunnittelemamme palaveri Helsingin toimiston kanssa unohdetaan kokonaan. Moniin mieltä askarruttaviin kysymyksiin saimme vastauksia palaverista, joten voimme hyvillä mielin jatkaa hommia.

Puhelinpaltsu antoi muutenkin vauhtia tekemisiimme, sillä sovimme toimeksiantajan kanssa joidenkin tehtävänantojen palautuksesta jo tulevalle maanantaille. Tämä on hyvä, sillä projektin alkupätkä meni pääosin suunnitellessa, joten nyt on konkreettisen tekemisen ja puurtamisen aika. Huomiselle olemme luvanneet kirjoittaa saatekirjeen, joka liitetään mukaan viime päivityksessä esiteltyyn kyselylomakkeeseen. Lisäksi teemme pienen kyselyn MLL Satakunnan piirin paikallisyhdistyksille. Ensimmäisenä mainittu liittyy olennaisesti projektiimme ja sen toteutukseen, jälkimmäinen on pieni lisäjobi, jonka lupasimme tehdä toimeksiantajallemme.

Tulevalla viikolla on myös tarkoitus saada jotain konkreettista aikaan itse lopputuotteeseen eli kampanjaan liittyen. Markkinointitiimimme kokoontuu ensi viikolla suunnitelmien mukaan kahdesti, joten toivon mukaan ensi viikon päivityksessä voisimme julkaista jonkun sneak peakin tulevasta kamppiksesta. Toimeksiantaja on antanut melko vapaat kädet ulkoasun ja muun suhteen, joten pyrimme tuomaan tuoretta ilmettä kampanjaan.

Tämän viikon lätinät ovat tässä, ensi viikolla palataan astialle. Pahoittelut jälleen kuvien puuttumisesta, säästellään kuvat ensi viikkoon 

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x