Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

PYÖRÄT PYÖRIMÄÄN

Ensimmäinen kosketus

Torstaina 14.1 kun täysi talvi oli vallannut jo aina niin kesäisen Rauman, saimme sovittua tapaamisen Muottituotteen TJ:n Jukka Nurmen kanssa. Tapaaminen oli Muottituotteen tiloissa ja pääsimme samalla vähän tutustumaan myös kyseisen yrityksen tiloihin. Palaveri alkoi jälleen “alkumaljoilla” jotka mukavasti laukaisikin jännitystä. Suurta iloa tiimiin toi myös Viljami Hämäläisen läsnäolo, joka toikin tiettyä turvallisuuden tunnetta. Mr Nurmi kertoi omia odotuksia projektista ja vähän jarrutteli meidän historian kirjoihin pyrkiviä ideoita projektin suhteen. Tilanne oli uusi molemmille osapuolille ja varmasti toikin kaikille mieleen nuo ylä-aste ajat kun täytyi pitää ihastustaan kädestä kinni posket punnottaen. Alku jännityksen jälkeen kuitenkin löydettiin nopesti se narun pää jota yhdessä alamme vetämään kohti mainetta ja mammonaa. Päämaja

Päämaja

 

Liikehdintää suuntaan ja toiseen

Saimme myös loppu viikosta uutisia kun ainut “ulkomaalaisvahvistuksemme” (Pori) päätti jättäytyä leikistä pois. Päällikkömme ei kuitenkaan jäänyt kauaksi aikaa tuleen makaamaan, vaan jo seuraavana päivänä oli sainannut joukkoomme hilpeään Parolan oman pojan Lahden Kallen, joka tuo sakkiin ainakin paljon hymyä ja naurua omilla tempauksillaan.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x