Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Ratkaisun hiomista esityskuntoon

Viime viikon perjantaina 7.4. osa ryhmästämme kävi suorittamassa mittauksia Porin Mikkolan Prisman kärryparkissa. Kärryparkista otettiin Grand Finalen visualisointia varten muutamia havainnollistavia kuvia, sekä otettiin kärryparkin mitat (pituus, leveys ja korkeus). Mitat ja kuvat toimitettiin yhteistyöyritykseen, josta tarkoitus olisi saada havainnollistavaa materiaalia ratkaisukohteeseen liittyen.

Työnjakoa tiimin sisällä on jaettu erilaisista kirjallisista tehtävistä ja perjantaina mittauksen ohessa käytiin myös keskustelua eri tehtävistä ja työnvaiheista jotka ovat para-aikaa meneillään. Koko projekti etenee edelleen hyvin aikataulussa ja stressi on ainakin toistaiseksi pysynyt poissa projektin edistymisen osalta.

Kokonaisuutena voisi todeta, että tiimimme yhteishenki on oikein mainio ja demokratian voimin tehdyt päätökset ovat onnistuneet hyvin. Kaikki tiimin jäsenet ovat valmiita uhraamaan omaa aikaansa auttaakseen toista jäsentä, jos tämän selässä oleva taakka näyttää liian painavalta. Lisäksi projekti on antanut paljon uutta tietoa ja oppia yhteistyöstä sekä yhteistyöstä erilaisten tahojen kanssa. Koko tiimimme odottaa Grand Finalea paljon, koska on hieno päästä tietenkin esittämään oman tiimin aikaansaannosta. Oman toiminnan kehumisen lisäksi on tietenkin hienoa päästä näkemään myös muiden tuotekehityspajan tiimien aikaansaannoksia ja mahdollisesti heidän keksimiään innovaatioita!

Huomenna tiimillämme on vielä viimeinen tapaaminen toimeksiantajamme Vesi-instituutti Wanderin, jossa ratkaisumme pääsee ensimmäistä kertaa tiimin ja yhteistyöyrityksen ulkopuolisten korvien kuultavaksi. Mielenkiintoista nähdä, miten toimeksiannon ratkaisu otetaan vastaan juuri toimeksiantajan puolesta.

Seuraava postauksemme tulee mitä luultavammin käsittelemään Grand Finalea ja kyseisen päivän kulkua. Nyt tiimimme keskittyminen pyritään kohdistamaan täysin asioiden hoitamiseen timanttiseen kuntoon ja ulkoinen viestintä pysyy hiljaisuudessa Grand Finalen jälkeiseen aikaan asti.

 

Terveisin

Team Wander