Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Se taakse jää, vaan ei unholaan

Tuotekehityspajan Grand Finale on nyt takana päin ja fiilis koko päivästä on mahtava.

Aamulla muistan kun saavuin paikalle, ajattelin, että alan järjestelemään ständiä pystyyn. Kuitenkin Tiina ja Timo olivat jo laittaneet kaikkien ständit kuntoon ja koristelivatkin jo esityslavan taustaa. Suuri helpotus itselle, että pääsin suoraan aloittamaan ständin koristusta kuntoon.

Pinja saapui myös tuota pikaa ja aloitimme yhteisen jännityksen. Minä pitäisin tuotteen esittelyn ja Pinja päätöspuheen. Puheet olivat niin nopeasti ohi, ettei niistä oikein voi sanoa mitään, ajatuksen olivat jotakuinkin “mitä jos sekoan vaan sanoissa”. Pidin ekan kerran elämässäni tuollaisen tyyppisen puheen ja sainkin siitä sitten kehuja.

Esittelyiden jälkeen oli vuorossa ständikierros. Saimme Pinjan kanssa paljon kehuja tuotteistamme ja siitä mitä kaikkea olemme keksineetkään.

Päivä oli kokonaisuudessaan hyvin mahtava, enkä unohda sitä varmasti koskaan. Suurin osa kiitoksista kuuluu Teppolle ja Nikolle, tälläisen mahdollisuuden kehittämisestä ja toimeksiantajille, jotka lähtivät mukaan Tuotekehityspajaan. Tiinalle ja Timolle menee myös tietty järjestelyistä ja Tiinalle erityisesti projektimme graafisen suunnittelun toteutuksesta.

Meidän projektimme, tarinaikkuna, jatkaa toimintaansa ainakin Syksyyn asti. Käykäähän seurailemassa Kokemäkeläisten elämää osoitteesta kokemaelle.fi – sivuston Koti Kokemäellä välilehdeltä!

Haluan vielä kiittää suuresti projektipäällikköäni Pinjaa, sillä hän on opettanut minulle niin paljon uusia asioita projektin aikana, ettei itse varmaan edes usko sitä.

Kiitos Pinja, kiitos Reijo Siltala ja Tero Patoranta. Kiitos Tuotekehityspaja!

Tiedosto_000

Meidän ständi kokonaisuudessaan

Tiedosto_002

Pirteä ständiesittelijä!

Tiedosto_001

Tero Patorannan ottama kuva, Kokemäen tuotteista kasattu Tuotekehityspajan kysymysmerkki

Tiedosto_003

Koti Kokemäellä -paidat esillä ständillämme!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x