Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Show must go on

Finaali alkaa kovaa vauhtia lähestymään, ja tämän vuoksi Enersensen porukalla onkin täysi tohina päällä tällä hetkellä projektin suhteen. On vihdoin aika kerätä viimeisetkin voimat ja rutistaa viimeiset metrit täysillä, jotta saadaan projekti kokoon ennen loppuhuipentumaa.

Tällä hetkellä aika menee edelleen tietynlaisten palaverien pitämisen suhteen; pohditaan mitä tehdään ja miten nämä asiat käytännössä toteutetaan. Hieman vääntöä on edelleen loppusilauksen suhteen, mutta uskomme jokainen että asiat järjestyvät parhain päin. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikö?

Isossa roolissa pohdintojemme alla on finaalin suunnitteleminen; kuinka tämän kaiken puemme materialistisesti esille omalla ständillämme. Olemme myös aloittaneet loppuraportin kokoamisen pikku hiljaa, jotta olisimme hyvissä ajoissa valmiita ennen finaalia eikä tulisi paniikki-kiire-stressiä ja selviäisimme hengissä loppuun asti.. :--)

Palaillaan, tekeminen jatkuu hyvällä meiningillä ja draivilla.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x