Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Tactic Games 1 – Esittely 1/3

Hellurei kaikille! Olen mukana maailman parhaassa tiimissä, tai ainakin näin minä ajattelen. Olen parikymppinen nuorukainen suoraan maakunnan parhaalta alueelta eli Porista. Olen asunut täällä koko lyhyen elämäni ja tulevaisuudesta tietämättä, varmaan pysynkin, sillä yrityksen pyörittäminen pitää täällä hetkellä jalkani visusti maassa.

Minut tunnetaan sosiaalisena, puheliaana ja ahkerana.  Viimeisin luonteenpiirre on joskus ollut, nyt se ahkeruus on saattanut jonnekin kadota. En tiedä minne, mutta moni asia tuntuu kiinnostavan enemmän, kuin esimerkiksi lukeminen.  😝 Olen käytännön mies, ja käsillä pitää olla koko ajan jotain tekemistä. Autot ja erilaiset koneet ovat intohimoni, esimerkkinä voin mainita, että sinä aikana, kun minulla on ollut ajokortti, olen vaihtanut autoa neljästi (3 vuotta). Aina pitää saada parempaa tai olla parempi kuin ennen, siksi pidän itseni haastamisesta. Teen työni huolella alusta loppuun, kuitenkin joskus saattaa kestää pitkään asian loppuun saattamisessa, mutta en koskaan ole jättänyt mitään tekemättä.

Koin tämän Tuotekehityspajan, seuraavaksi sopivaksi haasteeksi. Olen myös iloinen siitä, että saan kokea pelin tekemisen saloja ja pitää hauskaa ryhmässäni. GRAND FINALEA odotellessa!

 

-Eemeli