Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Tactic Games 1 – Esittely 2/3

Olen Sini Selin sairaanhoidon opiskelija, alun perin Helsingistä. Opiskelen nyt kolmatta vuotta Samk:ssa Tiilimäenkampuksella.

Pääsin Tactic:n tiimiin mikä oli tuotekehityspajassa ensisijainen toiveeni.

Lähdin mukaan tuotekehityspajaan, sillä minulla on paljon ideoita ja olen visuaalinen. Tuotekehityspaja on myös erimaailma sairaanhoidon opintoihin nähden, mutta tulevaisuutta tukeva kehittämisen suhteen.

Olen aina pitänyt lautapeleistä ja tiimityöskentelystä, joten Tactic tiimi on minulle juuri oikea. Tuotekehityspajan ansiosta olen tutustunut liiketalouden opiskelijoihin eli muihin tiimiläisiin.

 

-Sini