Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Tactic Games 1 – Esittely 3/3

Kun luokkatoverini yllyttivät minua ilmoittautumaan tuotekehityspajaan, minulla ei ollut harmaintakaan aavistusta, mistä asiassa oli kyse. He puhuivat jotain lautapelin kehittämisestä. Ajattelin, että vau, kuinka hienoa olisikaan kehittää oma lautapeli. Nyt se on työn alla.

Olen lautapelien ystävä. Ilta Monopolin parissa parhaimpien ystävien kanssa saattaa päättyä tappeluun, mutta on se sen arvoista. Tai mikä olisikaan parempaa ajanvietettä, kuin Mölkkyturnaus mökillä!

Opiskelen SAMKissa liiketaloutta. Olen tuore porilainen, sillä muutin tänne viime syksynä. Pidän elokuvista, musiikista, kirjoista ja ruoasta. Olen koiraihminen. Aion liiketalouden ohella opiskella luonnontieteitä, joten en oikein vielä tiedä, minne elämä minua vie.

 

-Roope