Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Team Wanderin jäsenet esiintyvät

Team Wander on viisi-henkinen tiivis ja erittäin innovatiivinen työryhmä. Tiimistämme löytyy työmyyrää moneen lähtöön. Erilaiset ihmispersoonat tiimimme sisällä tasapainottavat loistavasti toisiaan niin, että syntyy mahdollisimman kunnianhimoinen, mutta kuitenkin myös realistisen päämäärän omaava ryhmä. Vaikka koko projektia ja tiimiämme johtaakin projektipäällikkö, pyritään tiimin kesken asioita ja työnjakoa päättämään demokratian ja tasa-arvon voimin. Seuraavassa tiimiläiset kuvaavat hieman itseään ja menneisyyttään, sekä kertovat mahdollisista tavoitteistaan projektin suhteen.

Marko Karlsson, projektipäällikkö:

Olen 45-vuotias polkuopiskelija liiketalouden puolella. 27-vuoden yrittäjä- ja konsultointitausta b2b- ja b2c-myynnistä ympäri Suomea. Tähän projektiin liittyen ehkä olennaisin taustani on toimintani 2008-2011 täysin uuden tyyppisessä konseptissa uusiutuvien energialähteiden hyödyntämiseen keskittyvässä yrityksessä, jossa toimitusjohtajana vastasin liiketoiminnan kehittämisestä ja hankkeen vaatiman rahoituksen neuvotteluista suomalaisten rahoituslaitosten ja energiayhtiöiden kanssa. Ympäristöarvot ja -aate ovat ts. olleet lähellä jo nuoruuden aktivismista tuon yrityksen kautta tähän päivään, ja osin toivonkin projektin myötä löytyvän uusia kaupallisia mahdollisuuksia toteuttaa jaloja tarkoituksia. Perhetaustana olen kolmen lapsen isä, ja kolmen uusperhelapsen “vara-iskä”. Olen uutta yritystä alalle taas perustamassa olosuhteiden viimein käännyttyä suotuisiksi, ja koulua olisi tarkoitus jatkaa kevään jälkeen muun ohella Huittisista. Harrastuksena sali, ettei joka krenkka pääse kampittamaan, pianonsoitto ja -opetus sekä kitara, valokuvaus, gourmee-kokkailu ja ennen kaikkea historiaan ja liiketoimintaan painottuva fakta- ja kaunokirjallisuus.

Sanna Kopra, tiimiläinen:

Olen energia- ja ympäristötekniikan 26-vuotias opiskelija Porista. Ensimmäisen vuoden opinnot olen suorittanut Englannissa Oil, Gas and Energy Management opinto-ohjelmassa ja nyt SAMK:ssa jatkan opintojani. Olen kiinnostunut luonnosta ja sen resurssien kestävästä käytöstä. Liikun päivittäin luonnossa koirani kanssa ja sen lisäksi harrastan paljon lukemista. Innostun helposti uusista asioista ja osallistunkin aktiivisesti erilaisiin projekteihin ja kursseihin sekä työ-, vapaa- että kouluajallani. Tästä projektista toivon saavani uusia oppeja tulevaan työelämään ja projektityöskentelyyn.

Juha Mattila, tiimiläinen:

Olen 26-vuotias, alunperin Kokkolasta kotoisin oleva tuotantotalouden opiskelija. Siirryin SAMKiin tänä syksynä Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta, jossa opiskelin viimeiset kaksi vuotta logistiikkainsinööriksi. Pidän itseni haastamisesta ja yritän osallistua mahdollisimman paljon erilaiseen toimintaan, projekteihin yms. Harrastan paljon erilaista liikuntaa, enimmäkseen kamppailulajien muodossa.

Matti Lehtimäki, tiimiläinen:

Lvi mies jo 30 vuotta. Tällä hetkellä opiskelen Energia-ja ympäristö tekniikkaa toista vuotta. Ikä 49 vuotta. Asun Sastamalassa perheen kanssa. Kiinnostunut vesi ja ympäristö tekniikasta sekä uusiutuvasta energiasta. Harrastukset: amerikkalaiset autot ja Lagotto romagnolo koirat.

Santeri Kause, tiimiläinen:

Olen 23-vuotias tuotantotalouden insinööriopiskelija. Opiskelin tuotantotaloutta ensimmäisen vuoden Turussa, josta siirryin jatkamaan opintojani SAMK:iin. Minua kiinnostaa yrittäjyys ja innovointi, ja projektista haenkin syventävää oppia, jota voin soveltaa myöhemmässä vaiheessa elämääni. Tykkään haastaa itseäni ja vapaa-ajalla luon aina uusia ja mielenkiintoisia projekteja. Arjen ohessa harrastan myös pienimuotoista yrittäjyyttä oma osakeyhtiöni kautta. Fyysistä kuntoani ylläpidän uiden, koiran kanssa lenkkeillen ja kuntosalilla.

Seuraavassa postauksessa paneudumme projektin tämän hetkiseen tilanteeseen, sekä tähän mennessä esille nousseisiin ideoihimme toimeksiannon ratkaisemiseksi.

 

Terveisin

Team Wander