Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Tie tuotekehityspajaan

Helou!

Vihdosta viimein meidän ensimmäinen postaus tänne! Ensimmäisen postauksen aiheeksi ajattelimme sopivan tarinan siitä, miten päädyimme tuotekehityspajaan.

Tästä kaikki alkoi. Oli normaali koulupäivä, käveltiin kavereiden kanssa kohti Agoraa ja huomattiin, että siellä oli jotain meneillään. Päätimme istua pöydän ääreen ja kuunnella mistä on kyse. Hetkeä myöhemmin meille selvisi se, mikä tuotekehityspaja on. Toimeksiantajat esittelivät projektejaan ja ehdimme kuunnella vain muutaman.

Innostuimme ideasta ja päätimme hakea mukaan. Alunperin haimme tactic- projektiin, mutta sinne oli paljon halukkaita, joten osasimme varautua siihen, että sinne emme välttämättä pääsisi. Ilmottautumisvaiheessa piti laittaa kolme vaihtoehtoa, jonne haluaisi. Meillä toisena vaihtoehtona oli Narvi Oy ja pääsimme sinne.  Tarkemmin ajateltuna, sillä ei ole väliä missä projektissa on. Tärkeintä on se, että on päässyt mukaan tuotekehityspajaan ja saanut mahdollisuuden tutustua kiinnostaviin projekteihin, joihin ei välttämättä muuten olisi ollut mahdollisuutta. Toinen tärkeä asia on se, että olemme tämän projektin kautta päässeet suunnittelemaan jotain uutta ja mahtavaa. Meillä on ollut hauskaa toteuttaa tätä projektia ja vielä hommia riittää. Onneksi lähdimme mukaan!

Tässä oli lyhyt kuvaus siitä, miten me päädyimme mukaan tuotekehityspajaan. Seuraavasta postauksesta tulee informatiivinen, sillä siinä esitellään meidän huikea tiimi!