Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Tiedepuistossa kuhisee!

Kokemäen kaupungin vaakuna

Kokemäen kaupungin vaakuna

Kick off päivä

4.1.2016 Porissa SAMKin tiedepuiston kampuksella pidettiin TuotekehtiysPajan Kick off päivää. Uskon etten ollut ainoa, jota jännitti päivän kulku. Tiedottomuus siitä mitä on tulossa, oman tiimin kokoonpano ja koko TuotekehitysPajan käyntiin lähtö. Kuinka nopeasti ilmoittautumisesta päädyttiinkään tähän, että on aika laittaa pyörät pyörimään.

 

Projektisivu

Päivän kulku

Kaikkien saavuttua paikalle, meille kerrottiin hieman päivän kulusta ja Tuotekehityspajasta. Sen jälkeen meidät jaettiin tiimeihin, projektiemme mukaan.

Saatuamme tiimin kasaan, tutustuimme hieman toisiimme perinteisin tutustumisleikein, kerroimme omat vahvuutemme ja kerroimme mitä haluaisimme saada TuotekehitysPajalta.

Päivän edetessä, kävimme käsiksi projektiimme. Listasimme asiat mitä esittelyvideolla mainittiin ja perehdyimme tehtävänantoon huolella. Valmistelimme tiimisopimusta, hahmottelimme projektisopimusta, tutustuimme sähköiseen projektialustaan Trelloon sekä sovimme tehtävien jaosta.

Päivä oli ohi todella nopeasti ja sen jälkeen tuntui siltä, kuin olisi valmis jo aloittamaan toiminnan täydellä teholla. Tiimimme sai aikaan todella hyviä ideoita, sekä yhteistyömme sujui moitteettomasti. Go KokeTeam!

Kokemäen kaupungin projektiesittely

Projektin suunnittelua

Tiimin jäsenten omakuvat

Tiimin jäsenten omakuvat

IMG-20160106-WA0002

Projektin suunnittelua

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x