Loading…

TUOTEKEHITYSPAJA

Opiskelija, näytä kyntesi ja auta yhteistyöyrityksiä vastaamalla heidän tarjoamiin haasteisiin. Samalla luot tärkeitä kontakteja yritysmaailmaan ja saat opintoihisi käytännön näkökulmaa sekä kartutat opintopisteitäsi.
Ilmoittaudu mukaan!

Tiimiläinen Annamari Haanmäki esittäytyy

Annamari Haanmäki
Annamari Haanmäki

Nimi:

Annamari Haanmäki

Ikä:

21

Koulutusala:

Matkailu, Tiedepuisto A, Pori.

Työ:

En käy töissä. Olin juuri työhaastattelussa ja odotan päätöstä. 🙂

Koti ja perhe:

Minulla on äiti, isä, pikkusisko ja 9-vuotias schipperke-rotuinen koira nimeltä Ronja. Asun yhdessä poikaystäväni kanssa.

Harrastukset:

Teatterihommia
Teatterihommia

Teatteri, käsityöt ja valokuvaaminen. Valokuvausharrastus näkyy esimerkiksi tämän postauksen kansikuvassa, kun taas toinen minusta otettu kuva on teatterista. Näyttelin viime kesänä Nakkilan kesäteatterissa Laila-musiikkinäytelmässä useita sivurooleja.

Vastuualue projektissa:

Tiimin jäsen, eli muiden kanssa yhdessä ideoiminen. Riskienhallinta.

Odotukseni projektista:

Odotan projektia innolla. Jo Kick off -päivänä tutustuessani kahteen tiimimme jäsenistä, huomasin, että tulemme todella hyvin toimeen. Myös varsinaisessa aloituspalaverissamme, kun kokoonnuimme ensimmäistä kertaa koko porukka yhteen, juttu luisti ja ideoita tuli paljon. Olen aina ollut kiinnostunut kaikesta luovasta ja harrastanut vaikka ja mitä maalaamisesta teatteriin ja kirjoitellut jopa runoja pöytälaatikkoon. Varsinkin teatteri on ollut aina hyvin tärkeä harrastus minulle, joten myös siksi olen erityisen innoissani tästä projektista! On innostavaa, että aihe kiinnostaa myös muita tiimin jäseniä.